Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - "Sevda Kuşun Kanadında" Dizisi Oyuncuları - İstanbul

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Oyuncuların konuşması Oyuncu Murat Ünalmış: "Vatanımız, namusumuz, dinimiz için meydanlardayız" Oyuncu Bingöl: "Demokrasiden yana olmaya, seçilmiş hükumetimizin ve sayın cumhurbaşkanımızın yanında olmaya devam edeceğim" Sezon içinde TRT 1'de yayımlanan "Sevda Kuşun Kanadında" dizisinin ekibi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine, sosyal medyada paylaştıkları videoyla tepki gösterdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Oyuncuların konuşması

Oyuncu Murat Ünalmış :

"Vatanımız, namusumuz, dinimiz için meydanlardayız"

Oyuncu Bingöl:

"Demokrasiden yana olmaya, seçilmiş hükumetimizin ve sayın cumhurbaşkanımızın yanında olmaya devam edeceğim"

Sezon içinde TRT 1'de yayımlanan "Sevda Kuşun Kanadında" dizisinin ekibi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine, sosyal medyada paylaştıkları videoyla tepki gösterdi.

Dizinin yapımcı ve yönetmeni Mesut Uçakan, dizinin oyuncularının yer aldığı videoyu, "İşte, biz bu böyle bir milletiz. Hainlere lanet. Meydanlardaki onurlu duruşa devam. Gevşemek yok. 'Sevda Kuşun Kanadında' dizisinde biz neye dikkat çekiyorduk? Ülkeyi kaosa sürükleyenlere. İşte, vardıkları yer" şeklindeki mesajıyla kişisel twitter hesabından paylaştı.

Uçakan "Geleceğimiz için meydanlardayız. Vatanımız, namusumuz, dinimiz için meydanlardayız." mesajına yer verirken, dizinin başrol oyuncularından Murat Ünalmış "Bu vatanda artık darbe yapamayacaksınız. Vatanımıza ve demokrasimize sonuna kadar sahip çıkıyoruz.", Ufuk Bayraktar ise "Şimdi hep birlikte tek yürek oluyoruz. Demokrasiden yanayız. Bu ülkede ezan dinmez. Bayrak inmez." mesajına yer verdi.

Dizinin başrol oyuncularından Yavuz Bingöl de şu mesajı kaydetti:

"Kendi halkının üzerine ateş açan, komutanlarının başına silah dayayan, Gazi Meclisi 11 kez bombalayan, seçilmiş bir cumhurbaşkanını öldürmeye kalkan bu insanlar insan değil, asker değil, katil sürüsüdür. Onların hepsini lanetliyorum. İstiklal Savaşı gazisi bir adamın torunuyum. 12 Eylül Askeri Darbesinde işkenceler, gözaltılar görmüş bir ozanın çocuğuyum. Demokrasiden yana olmaya, seçilmiş hükumetimizin ve sayın cumhurbaşkanımızın yanında olmaya devam edeceğim."

Videoda ayrıca yönetmen Ayhan Özen ile Bahadır Yenişehirlioğlu, Melahat Abbasova, Hümeyra Çetin, Derda Yasir Yenal, Erkam Aydar, Emel Dede ve Burak Haktanır'ın da görüşlerine yer verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Ünalmış Mesut Uçakan Yavuz Bingöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title