Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Samsun'da, "Dombıra" şarkısının bestecisi Arslanbek Sultanbekov, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşların "demokrasi nöbeti"ne katıldı.

Samsun'da, "Dombıra" şarkısının bestecisi Arslanbek Sultanbekov, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşların "demokrasi nöbeti"ne katıldı.

Sultanbekov, Atakum Belediye Başkanı İshak Taş'nın daveti üzerine Samsun gelerek, belediye önünde FETÖ'nün darbe girişimine karşı düzenlenen etkinliğe katıldı.

Burada, kahramanlık destanını okuyan Sultanbekov, "Türk olmaktan ve Türkiye'de olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Tüm Türk devletleri için Türkiye'nin ayrı bir yeri var. 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbeye, tüm Türk devletlerinde aynı tepki vardı. Biz de tepkimizi dile getirmek için demokrasi nöbetlerine katılıyoruz." diye konuştu.

Sultanbekov'a teşekkür eden Taşçı, milli birliğe ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacın olduğu bugünlerde, birbiriyle kenetlenmiş durumda meydanlarda el ele, omuz omuza demokrasi nöbetleri tutan milletin, vatan hainlerine ders verdiğini söyledi.

Demokrasi nöbetlerine gösterilen ilgi karşısında son derece memnun olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, şunları kaydetti:

"Türk devletlerinin bu anlamda bizlere yürekten destek verdiğini biliyor olmak, bizleri ayrıca güçlendiriyor. Arslanbek Sultanbekov, Türk devletlerinin tümünde sevilen bir sanatçı. Böylesi kutsal bir nöbette kendisini de aramızda görmek istedik. Bizleri kırmadığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Devletimizin kademelerine sızmış, adeta bir virüs gibi yayılmış olan vatan hainleri, darbe girişimlerinin başarısız olması sonucunda adeta köşeye sıkışmış bir hale geldi. Devletine sahip çıkan Türk milleti, paralel hainleri adeta bir fare gibi köşeye sıkıştırdı. Bu anlamda milletimizin meydanları terk etmemesi, hainlerin yeni bir fırsatı elde etmesine ciddi bir engel oluyor. Atakum'da kararlılık ve azimle sürdürdüğümüz demokrasi nöbetine katılarak milli iradeye, demokrasiye, devletine ve milletine sahip çıkan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz."

Atakum demokrasi nöbetinin ardından Arslanbek Sultanbekov'u Cumhuriyet Meydanı'ndaki nöbete götüren ve burada Samsunlularla buluşturan Taşçı, Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve STSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'yla birlikte demokrasi nöbeti tutan vatandaşları selamlayarak, kararlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Arslanbek Sultanbekov AK Parti Atakum Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title