Haberler

Ferhan Şensoy, son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme:

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinde tedavi görürken 70 yaşında hayata veda eden tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yazar ve şair Ferhan Şensoy son yolculuğuna uğurlandı. Kızı Derya Şensoy da babasını gözyaşları içinde alkışladı.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden tiyatro ve sinema sanatçısı Ferhan Şensoy için bugün ikindi namazından sonra Teşvikiye Camii'nde tören düzenlendi. Cenaze töreninde Şensoy'un eski eşi Derya Baykal, kızları Derya ve Müjgan Ferhan Şensoy taziyeleri kabul Etti. Törene yakınlarının yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile Okan Bayülgen, Demet Akbağ, Oya Başar, Ferdi Atuner, Celal Belgil, Sermiyan Midyat katıldı.

BÜYÜK BİR KAYIP

Eski eşi Derya Baykal, Hepimiz için; Türk tiyatrosu, edebiyat için, Ses Tiyatrosu için büyük bir kayıp. Bunu benim söylememe bile gerek yok diye konuştu. Oyuncu Ferdi Atuner, Öncelikle ailesine sabır versin. Sonrasında sevenlerine sabır versin. Aynı oyunda bir araya gelmedik ama kendisini fazlasıyla seyrettim. Provalarını çok gördüm, yan yana tiyatrolarda oynadık. Ölmesini hazmedemedik dedi.

Ferhan Şensoy, son yolculuğuna uğurlandı

BÜYÜK BİR USTAYDI

Uzun süre kendisiyle sahne alan oyuncu Celal Belgil ise, Nöbetçi tiyatrodan beri tanıyorum. Çırayım yani. Ortaoyuncular'da yetiştim. Büyük bir ustaydı. Büyük bir kayıp. Ortaoyuncular devam etsin istiyordu. Bu da gerçekleşecek inşallah şeklinde konuştu.

Ferhan Şensoy, son yolculuğuna uğurlandı

ALKIŞLARLA UĞURLANDI

Ferhan Şensoy tabutu cenaze arabasına götürülürken, sevenleri alkışladı, tabutuna karanfiller attı. Kızı Derya Şensoy da babasını uzun süre gözyaşları içinde alkışladı. Şensoy'un cenazesi defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü. Cenaze aracının gittiği sırada bir grubun Beşiktaş sloganı atması üzerine polis slogan atanları caddeden uzaklaştırdı. Kısa süreli gerginlik yaşandı.

Ferhan Şensoy, son yolculuğuna uğurlandı

Ferhan Şensoy, son yolculuğuna uğurlandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Ferhan Şensoy Derya Şensoy Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title