Haberler

Ferah Bebek İçin Kan Bağışında Bulunan Kuruluşlara Teşekkür Belgesi Verildi

İstanbul'da yaşamını sürdüren Bafralı ailenin 18 aylık çocukları lösemi hastası Ferah bebek için başlatılan Türk Kızılayı ve TÜRKÖK'ün kan bağışı ve kök hücre kampanyasına katılan kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür plaketi verildi.

İstanbul'da yaşamını sürdüren Bafralı ailenin 18 aylık çocukları lösemi hastası Ferah bebek için başlatılan Türk Kızılayı ve TÜRKÖK'ün kan bağışı ve kök hücre kampanyasına katılan kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür plaketi verildi. Bafra Gençlik Merkezinde düzenlenen programa, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çamaş, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, iş adamları ve basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaymakam Arslan, Bafra'da yüzlerce kişinin Ferah bebek için seferber olduğunu belirterek, "İstanbul'da ikamet eden Bafralı ailemizin 18 aylık bebekleri için Kızılay tarafından başlatılan kampanya kapsamında, ilçemiz kan ve kök hücre bağışı konusunda gerçekten seferber oldu. Bu duyarlılığı aynı zamanda sivil toplum kuruluşları, tüm resmi kurumlar ve gazeteci çalışanlarımız da destek oldu. Ben bu duygu ve düşüncelerimle kan bağışında bulunan tüm gönüllülere teşekkür ederim" dedi.

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Müdürü Dr. Muhlis Yıldırım, "Samsun'un güzel ilçesi Bafra, kan bağışında her zaman ön plandadır. Bafra'da başlattığımız Ferah bebek kampanyasına sizlerin destekleri gerçekten takdire şayandır. Ben Türk Kızılayı adına herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, Ferah bebek için kan ve TÜRKÖK'e kök hücre bağışında bulunan sivil toplum kuruluşları, resmi kurumlar ve gazeteci çalışanlara Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çamaş tarafından teşekkür belgesi verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Türk Kızılayı Halis Arslan İstanbul Bafra Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title