Haberler

Fenerbahçe Akhisar (1-2) Süper Lig Maç Özetleri

Güncelleme:

Fenerbahçe 1 Akhisar Belediyespor 2 maç özeti ve golleri. Fenerbahçe Akhisar Belediyespor'a kaybetti ve Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 33 maçtır süren yenilmezlik serisi son buldu.

Fenerbahçe 1 Akhisar Belediyespor 2 maç özeti ve golleri. Fenerbahçe Akhisar Belediyespor maçının geniş özeti ve tüm detayları. Spor Toto Süper Lig 21.haftanın kapanış maçında Sarı Lacivertli ekip Akhisar Belediyespor'u ağırladı. Mücadelenin ilk yarısı misafir takımın 1-0 üstünlüğüyle sürerken Raul Meireles müthiş bir golle eşitliği sağladı. Fenerbahçe için zirve yarışında büyük önem arz eden maçta İsmail Kartal'ın öğrencileri bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın geniş özeti ve tüm detaylarını haberimizdeki bağlantıdan görüntüleyebilirsiniz.

Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor karşısında aldığı mağlubiyet Sarı Lacivertli ekibin hem lider olma şansını hem de Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 33 maçtır yenilmezlik serisini kaybettirdi. Fenerbahçe 5.dakikada Güven'in müthiş golüyle 1-0 geriye düştü. Golden sonra Akhisar Belediye kalesinde ataklarını sıklaştıran Fenerbahçe aradığı golü Meireles'le buldu. Raul Meireles, Güven'in güzel golüne nazire yaparcasına kale sahası dışından yaptığı mükemmel vuruşla skoru eşitledi. İlk yarı 1-1 eşitlikle sonuçlandı. İkinci 45 dakikada bir çok gol pozisyonundan yararlanamayan Fenerbahçe risk aldığı son dakikalarda Akhisar Belediyespor'un kontra atakla bulduğu golle adeta yıkıldı.

Emenike 13.dakikada altıpastan kaçırdığı golle Fenerbahçeli taraftarları çıldırttı. Karşılaşma Akhisar Belediye'nin 1-0 üstünlüğüyle sürerken Nijeryalı oyuncu bomboş pozisyonda topu üstten auta gönderdi.

MAÇTAN NOTLAR...
76

Lua Lua'nın Caner'e yaptığı hareket sonucu Fenerbahçe serbest vuruş kazandı. Kaleye uzak bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Akhisar Belediyespor kalecisi Oğuz topu uzaklaştırdı.

73

Sow'un sağ kanattan yaptığı ortayı Akhisar Belediyespor savunması uzaklaştırdı. Fenerbahçe oyunu rakip yarı sahaya yıkmış durumda.

70

Emenike dar alanda bir mucize yarattı ve topu çizgi üzerinde sürdü içeri çıkarttı. Oğuz'u geçen top havalandı. Emenike yine doldurdu. Webo'nun vuruşunda Sow sırtı kaleye dönükken kafayı vur.du top üstten dışarı gitti.

68

Egemen Korkmaz

68

Kuyt çıktı, Webo oyunda

65

Emre Belözoğlu yerini Selçuk Şahin'e bıraktı

65

Caner Erkin, haftaya Konyaspor maçında forma giyemeyecek

61

DİREK! Moussa Sow üst direği geçemedi.

60

Kadir çıktı Lualua oyunda

58

Fenerbahçe sağ kanadından çok etkili bir atak daha gerçekleştirdi. Meireles kendisini savunan kimse yokken yerden sert vurdu. Ama Oğuz topa sahip oldu

57

Akhisar son dakikalarda atak geliştirmeye çalışıyor. Bilal'in uzaktan vuruşu dışarı gitti.

51

Gökhan Gönül 5 dakikada 2. gol pozisyonundan yararlanamadı. Soldan gelen Fenerbahçe'de sağa açılan topu bomboş pozisyonda alan Gökhan, vuruş yapmak için pozisyon aldığı anda savunma önünü kapatmak istedi. Gökhan çalımını attı yine karşı karşıya kaldı ama vuruşu üstten dışarı gitti.

48

Az önce sarı kart gören Custodio, Mehmet Topal'a faul yaptı. Özgür Yankaya pozisyona faul çaldı ama eğer fevam ettirseydi. Sow kaleciyle karşı karşıya kalacaktı.

47

Costudio

47

Gökhan Gönül mutlak bir pozisyondan faydalanamadı. Soldan aldığı pasla hareketlenen Emenike, yerden dışarıya doğru çıkardı. Gökhan Gönül gelişine sert vursa da toıpu üstten dışarı yolladı.

45

İkinci yarı başladı

45

İlk yarı sonucu: Fenerbahçe 1-1 Akhisar Belediyespor

45

+1 oynanacak

44

Emre yeniden oyunda

43

Golden sonra kenara gelen Emre Belözoğlu, bir kez daha kulübede tedavi oluyor

40

GOOLLL! Raul Meireles ve 1-1

39

Sağ kanattan Emenike'nin ortasına Caner, gelişine bekletmeden vurdu top yandan dışarı gitti.

35

Pekin Köşnek

33

Fenerbahçe hızlı çıkacakken Emenike'ye Douglao'nun faulü bu oyuncuya sarı kart getirdi

29

Fenerbhaçe yine gole yaklaştı. Savunmanın karşıladığı hava topunu kapan Emre Belözoğlu, yerden pasla ceza sahasındaki Meireles'i gördü. Bu oyuncunun Kuyt'a tek pasına savunma engel oldu. Top yeniden Meireles'in önüne düşecekken Tolga topu kornere yolladı.

26

Fenerbahçe yüklenmeye devam ediyor. Emre'nin sert vuruşunu Gekas karşıladı. Devamında Kuyt, topu dışarı yolladı.

23

Gökhan Gönül yerde ancak ciddi bir sakatlığı yok

22

Akhisar Belediyespor tempoyu düşürmeye çalışıyor.

17

Fenerbahçe golden sonra maçta üstün taraf. Akhisar henüz gol dışında atak yapamadı.

12

Emmanuel Emenike 3 metre mesafeden golü kaçırdı

10

Fenerbahçe'de Raul Meireles'in uzaktan vuruşu çok üstten dışarıda

5

GOOLLL! Akhisar Belediyespor 1-0 öne geçti. Güray Vural ve gol

3

Mehmet Topal'ın hatalı geri pasında topa koşan Gekas, Egemen'e rağmen vuruşunu yaptı. Ancak top yandan dışarı gitti.

MAÇ ÖNCESİ Maça Akhisar başladı. İki takıma da başarılar

MAÇ ÖNCESİ İstanbul'da soğuk bir gece ve hava sıcaklığı 9.8°C

MAÇ ÖNCESİ İstiklal Marşımız okunuyor

MAÇ ÖNCESİ Maçı Özgür Yankaya yönetecek

MAÇ ÖNCESİ İsmail Kartal: Bu haftaya iyi hazırlandık. Yoğun kar yağışına rağmen ekibimiz bize çok yardımcı oldular. Rakiplerimizden biri kazandı, diğeri kaybetti. Biz de kazanıp lider olarak yolumuza devam etmek istiyoruz.

MAÇ ÖNCESİ Akhisar: Oğuz, Tolga, İsmail, Douglao, Kadir, Custodio, Pekin , Bilal , Güray, Bruno, Gekas

MAÇ ÖNCESİ Mert, Gökhan, Egemen, Alves, Caner, Mehmet Topal, Emre, Meireles, Kuyt, Emenike, Sow

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Akhisar Belediyespor Fenerbahçe Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title