Haberler

Fatma Girik, mirasını yeğeni ve manevi kızına bıraktı

Güncelleme:

Dün sabah koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Fatma Girik'in vasiyetnamesi ortaya çıktı. Girik, tüm mal varlığını manevi kızı ve yeğenine bıraktı.

6 aydır sağlık sorunları yaşayan Türk sinemasının usta oyuncularından Fatma Girik, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Fatma Girik'in vasiyetnamesini hazırladığı ve mal varlığının büyük kısmını yeğeni Ahu Turanlı'ya bıraktığı ortaya çıktı.

MİRASINI YEĞENİ VE MANEVİ KIZINA BIRAKTI

Yeniçağ'da yer alan habere göre Fatma Girik, mirasının büyük bir kısmını kardeşi Müyesser Turan'ın özel bir gayrimenkul şirketinde danışman olarak çalışan kızı Ahu Turanlı'ya bırakacak. Usta sanatçı mirasının bir payını da yıllar önce Çocuk Esirgeme Kurumu'nda koruyucu anne olarak yanına aldığı manevi kızı Ahu'ya ayırdı.

Fatma Girik, mirasını yeğeni ve manevi kızına bıraktı

YEĞENİ SON HALİNİ PAYLAŞMIŞTI

Yeni yılı hasta yatağında karşılayan Fatma Girik'in son fotoğrafını yeğeni Ahu Turanlı sosyal medyada paylaşmıştı. Turanlı paylaşımına; "Biz 2021'i hastanede uğurluyoruz... İnşallah 2022 hepimiz için güzel ve sağlıklı günler getirir" notunu düşmüştü.

Fatma Girik, mirasını yeğeni ve manevi kızına bıraktı

VASİYETİ YERİNE GETİRELECEK

Girik, 2019 yılında Posta'ya verdiği röportajda cenazesiyle ilgili vasiyetinden bahsetmişti. Girik, açıklamasında "Neticede robot değilim bir canlıyım; bir gün elbet ölümü tadacağım. Memduh'a (Ün) kavuşacağım. Ölüm kötü bir şey değil. Kötü olsa Allah ölümü vermezdi. Biz gideceğiz ki ardımızdan yenileri gelsin. Öldüğümde öyle büyük bir uğurlama ya da tören istemiyorum. Gülriz Sururi gibi sessiz sedasız çekip gitmek istiyorum" demişti.

Girik, vasiyeti gereği 2017 yılında yaşamını yitiren 56 yıllık hayat arkadaşı Memduh Ün'ün yanına defnedilecek.

Fatma Girik, mirasını yeğeni ve manevi kızına bıraktı

ANMA TÖRENLERİ İPTAL EDİLDİ

Girik için bugün 10.00'da Şişli Belediyesi'nde belediye çalışanları tarafından anılacak saat 11.00'de ise Cemal Reşit Rey'de tören yapılacaktı. Ancak Girik için planlanan törenler İstanbul'da etkili olan kar yağışından dolayı iptal edildi.

Kaynak: Magazin

Fatma Girik Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

Zeynep Nursen:

Mirasından belli bir yüzdeyi de hayır kurumlarına, hayvan hakları derneklerine bıraksaydın. Örneğin 100 trilyonun varsa, 5-10 trilyonunu bu tür kurumlara verebilirdin. Yeğenin zaten geri kalanıyla da çok rahat yaşar. Başkalarına da hayrın olurdu.

75
412
yanıtYanıtla
bekir yapici:

baskalarinin hakkinda hüküm fikir üretecegine bu yazdiklarini sen yapacakmisin ona bak.

yanıt148
yanıt9
ferfer:

oturduğunuz yerden ne güzel mal paylaştırıyorsunuz zeynep hanım :))))sizin mal varlığınız olsa acaba kuruş verirmisiniz o saydığınız yerlere???

yanıt100
yanıt11
Sadık GÜNEŞ:

Erkek kardeşi Günay girik vardı ona bişey yokmu

51
36
yanıtYanıtla
tarık Aras:

boş boş yorum yapmanız yok mu? yorum yapmış olacaksınız ya işte. Kıymetli bir sanatçı vefat etmiş, istediği gibi mirasını vermiş birilerine. Ne çok biliyorsunuz yahu.

67
19
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Halen aktif olarak yardımlar yapıyorum, hep de yapacagım

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title