Haberler

    Ezgi Mola'dan sonra Tolgahan Sayışman'dan da kiracılarına destek

    Güncelleme:

    Oyuncu Ezgi Mola'nın iyilik hareketi kampanyasına destek olan Tolgahan Sayışman, üçü Amerika'da bulunan altısı da Türkiye'de olan 9 mülkü için 2 ay kira almayacak.

    Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve binlerce kişinin ölümüne neden olan koronavirüsün Türkiye'ye gelmesiyle evlerinden çıkmama kararı alan oyuncu Ezgi Mola, sosyal medya hesabından bir iyilik hareketi başlatarak herkesten destek olmalarını istedi. İki evi olan Mola, kiracılarından Nisan ayında kira almayacağını söyledi. Ezgi Mola'ya ilk destek meslektaşı Tolgahan Sayışman'dan geldi.

    9 KİRACISINDAN KİRA ALMAYACAK

    Ezgi Mola, Instagram hesabından bir video yayınlayarak iki kiracısından nisan ayında kira almayacağını açıkladı ve ev sahiplerine "Sizden de böyle adımlar bekliyorum" çağrısında bulundu. Ardından benzer bir haber Tolgahan Sayışman'dan geldi. Eşi Almeda Abazi'ye de danışan Sayışman, üçü Amerika'da, altısı Türkiye'de bulunan dokuz mülkü için kiracılarından iki ay boyunca kira almayacağını söyledi.

    Ezgi Mola'dan sonra Tolgahan Sayışman'dan da kiracılarına destek

    İlgili Haberler
    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Amerika Birleşik Devletleri Tolgahan Sayışman Almeda Abazi Haberler

    Bakmadan Geçme

    500

    Yorumlar (12)

    ÇUKUROVALI:

    Hükumetimiz den de bekliyoruz . En azından üç dört ay , su , elektrik , paralarını kendi ödemeli. .

    24
    0
    yanıtYanıtla
    Mert ören:

    Hemfikirim.

    yanıt9
    yanıt0
    bu ne lan:

    o haaa. 3''ü amarikada, 6''sı Türkiyede 9 mülk. ulan bu adamın da ha yaşı ne, başı ne. 30 yıllık memurum. daha başımı sokacak bi evim olmadı.

    20
    3
    yanıtYanıtla
    şşş:

    adamın yaşına değil aklına bakmak gerekiyor kardeş. adam parasını kullanmayı bilmiş karıyla kızla yememiş ve sonuç ortada birde iyi kazanıyor bu adamlar yani çok normal , senin 30 yılda memur maaşı ile bi ev alamaman da senin beceriksizliğin kusura bakma kardeş.

    yanıt10
    yanıt12
    0131:

    bu neyin showu simdi. . . o evlerde oturupta kira verebilenler zaten zengin insanlar. . . kirayi al , o parayla fakirlere durumu iyi olmayanlara maske dagit su dagit ilac dagit. . . iki ay kira almiyacakmis . . . lan bi git sövdürme kendine. . . . .

    6
    3
    yanıtYanıtla
    Ziyaa:

    Aferin

    6
    0
    yanıtYanıtla
    Aferin:

    Efendim Ziyaa abi, banamı seslendin?

    yanıt3
    yanıt0
    AYŞE:

    HÜKÜMETİMİZ ELEKTRİK SU DOĞALGAZ İLETİŞİM FATURALARINI 3 AY ALMAMALI BORÇLARI SİLMELİ VE ALIM GÜCÜ OLMAYAN HERKESE GIDA YARDIMI YAPMALI. KİRADA OLANA KİRA YARDIMI YAPILMALI EĞER BENCE BU YAPILMAZSA VİÜRÜS ATLATSAK BİLE ZATEN VAR OLAN EKONOMİK KRİZ DAHA BETER YAYILACAK . ALLAH ERKESE YARDIM ETSİN

    6
    0
    yanıtYanıtla
    Zz:

    Mülke bak hayat bunlara güzel bizde üç kuruş la nasıl geçineceğiz diye kara kara düşünüyoruz

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Aaa:

    Biz bunları izledikçe zengin oluyorlar yaptıkları ne uyduruk rol yapmak

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title