Haberler

Evo's Angels İmzalı Yıldızlar Geçidi!

Güncelleme:

Bir çok sürpriz isim, bu gecede bir araya geliyor.

Türkiye'nin ilk ve tek dijital moda ve trend dergisi Evo's Angels imzalı yaz partisi, Kuruçeşme Club Mojito'da yıldızlar geçidi yaşatacak…

12 Temmuz 2012 Perşembe akşamı ünlü TOP Model Elif Ece Uzun ve Best Model Samet Sırmalı'nın sunacağı gecede; aralarında Vahide Gördüm, Altan Gördüm, Ece Gürsel, Yavuz Seçkin, Ceyhun Yılmaz, Levent Can, Merih Ermakastar, Selen Öztürk, Hilal Ergenekon, Ezgi Gözeger, Tamay Kılıç ve Cüneyt Tek'in bulunduğu bir çok sürpriz isim bir araya gelecek.

Miss Turkey ve Best Model güzelleri karma defilede buluşuyor…

Bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan "Evo's Angels Yaz Partisi", Türkiye'nin en büyük karma defilesine sahne olacak. Miss Turkey ve Best Model güzellerini bir araya getirecek olan karma defilenin kareografisi Ayça Kuru imzasını taşıyor.

Defilede; Duygu Çavdar "Dün Dönümü", Nihal Burakgazi "Kimlik", Seda&Selin İyison "Atölye Cadde", Sevda Uçman "Bire Yolculuk" ve Figen Üntürk "Shadow&Trance" adlı kreasyonları ile yer alacak.

"Dijital Dünyanın En'leri" sahiplerini bulacak…

Bu yıl ilk kez Kırmızı Türk Haber portalı ile ortaklaşa düzenlenen "Digital Dünyanın En'leri", bu partide sahiplerini bulacak. Kategoriler arasında; ünlü sunucuların ve oyuncuların da bulunduğu ödüller, internet ve sosyal medya ağları üzerinden 30 Haziran 2012 tarihine kadar verilen oylarla belirlendi.

Sıra dışı performanslar ve unutulmayacak sahne şovları!

Evo's Angels Digital Dergi Yönetim Kurulu Başkanı Evren Yaşlak ve Evrim Yaşlak organizatörlüğünde hazırlanan gece, müzik ve sahne şovları ile de adından söz ettirecek. Gamze Alptekin, Can Çitlembek, Hande Atalay ve Ersin Altaş'tan oluşan ve gecede muhteşem bir salsa gösterisine imza atacak. Mmest (Mono Music Entertainment Solutions Team) ekibinden Djenk'in perküsyon şovu, Hot Kıtır'ın eşsiz sesi, Dj Erdem Özel ve Dj Fatih Oğuz'un muhteşem performansları ile Ney-Zent 'in sıra dışı yorumu ise gecenin diğer sürprizleri arasında yer alacak.

Evo's Angels / Türkiye'nin ilk marka tescilli ve en çok okunan dijital dergisi olan Evo's Angels; moda, tasarım, sanat ve yaşam konularını içermektedir. Sadece dijital dergi olmayıp, okuyucularına yol gösteren bir danışman olma misyonu üstlenen dergide, röportajların ve güncel haberlerin yanı sıra, aylık ortalama 300 stil önerisi bulunmaktadır. 2011 Sosyal Medya Tüketici Akademisi Ödülü'nü alan Evo's Angels, ayda 100 Bine yakın farklı okuyucu tarafından görüntülenmektedir.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Elif Ece Uzun Levent Can Kuruçeşme Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title