Haberler

Evlerinde Birbirlerine Giren Ciciş Kardeşler Hastanelik Oldu

Güncelleme:

'Ciciş kardeşler' diye tanınan Esra ve Ceyda kardeşler Etiler'deki evlerinde bilinmeyen bir nedenle kavgaya tutuştu. Komşular polise haber verirken iki kardeş ambulansla hastaneye kaldırıldı.

"Cicişler" olarak tanınan Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy kardeşler Etiler'de ikamet ettikleri evde birbirine girdi. Polislerin ayırdığı kavganın ardından Ersoy kardeşler hastaneye götürüldü.

KOMŞULAR POLİSİ ÇAĞIRDI

Beşiktaş, Tepecik Yolu caddesi üzerinde bir apartmanın yedinci katında oturan Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kavga etti. Komşuların ihbarı üzerine "Cicişler" olarak tanınan Ersoy kardeşlerin evine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

POLİSE KAPIYI AÇMADILAR

Polis ekiplerine uzun süre kapıyı açmayan Ersoy kardeşler, ikna çabalarının ardından dışarı çıkarıldı. Kavga esnasında hafif yaralanan iki kardeş, kapıda bekleyen sağlık ekipleri tarafından çevredeki özel bir hastaneye götürüldü. Polis ekipleri ise olayla ilgili çalışma başlattı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ceyda Ersoy Esra Ersoy Beşiktaş Tepecik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (61)

KARGA:

MÜŞTERİ KAVGASIDIR..ZENGİN MÜŞTERİYİ BEN ALACAM SEN ALACAN KAVGASIDIR....

102
4
yanıtYanıtla
.:

Uzun süredir siteyi takip ediyor haber okuyordum ama haber yapma niyetinden uzaksiniz . Size elveda

86
5
yanıtYanıtla
tarık:

güle güle

yanıt1
yanıt0
sadece sinan:

erkek yani dolayısıyla para kavgasıdır. yada verme önceliği kavgası olabilir

78
0
yanıtYanıtla
SERKANKA42:

ikiside ölsede kurtulsak

57
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hayatta kimseye buğday tanesi kadar faydası olmayan insan müsvettelerini ne yaptıklarını merak etmiyoruz. lütfen kanalınıza yer verip prim vermeyin.

48
1
yanıtYanıtla
MUART06:

SOSYAL MEDYA REYTİNGLERİ DÜŞMÜŞTÜR MUHTEMELEN

42
1
yanıtYanıtla
SAĞLIKCI:

AMBULANSLAR DURUMU ACİL HASTALALARA HİZMET VERİR BÖYLE ELİNİN KOLUNU SALLAYA SALLAYA GİDEN KİŞİ NE ACİL NE DE AMBULANSLIK Bİ HASTADIR. YARIN BİR GÜN ACİL Bİ DURUM GELİŞİP AMBULANS CAĞIRDIĞINIZDA BÖYLE GEREKSİZ İNSANLAR AMBULANSI MESGUL ETTİKLERİ İÇİN SİZE ZAMANINDA AMBULANS GELMEYEBİLİR VE HERSEY İÇİN COK GEC OLABİLİR. BİRAZ DUYARLI OLALIM VE TEPKİMİZİ GÖSTERELİM LÜTFEN

27
0
yanıtYanıtla
DİYARBAKIRLI:

SELAM CİCİŞ KARDEŞLER ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ŞİFALAR VERSİN

2
24
yanıtYanıtla
Harbi:

Bu memleketin havası suyu yemeği haram sizin gibilere

23
1
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title