Haberler

Evinde iç çamaşırlarıyla dolaşan kadını komşusu bıraktığı notla uyardı: Çocuklarım senin şovunu görmek istemiyor

Güncelleme:

İngiltere'nin Chelmsford şehrinde yaşayan bir kadın, uyumadan önce odasını üzerinde sadece iç çamaşırları varken topladığı için aracına bırakılan bir notla uyarıldı. 26 yaşındaki kadını uyaran notun komşusuna ait olduğu ortaya çıkarken, kağıtta ''Çıplak yürürken en azından panjurlarınızı kapatabilirseniz çok seviniriz! Çocuklarım senin şovunu görmek istemiyor, istemiyoruz. Çok minnettarız" ifadeleri yer aldı.

26 yaşındaki Alex Taylor, işe gitmek üzere evden çıktığında ''Hayatımın şokunu yaşadım'' dediği bir durumla karşılaştı. Arabasının sileceğine konulan bir kağıt gören Alex, gizemli bir komşu tarafından uyarıldı. Gece yatağa gitmeden önce son bir kez odayı toparlayan, kapıyı kilitleyen ve ışıkları kapatan genç kadın tüm bunları iç çamaşırlarıyla yapınca olanlar oldu.

''PANJURLARINIZI KAPATIN''

Tüm bunları perdeleri açık bir şekilde yapan Taylor sabah arabasında bir not buldu. Söz konusu kağıtta, ''Çıplak yürürken en azından panjurlarınızı kapatabilirseniz çok seviniriz! Çocuklarım senin şovunu görmek istemiyor, istemiyoruz. Çok minnettarız, komşularınız'' yazıyordu.

Evinde iç çamaşırlarıyla dolaşan kadına komşusundan uyarı notu: Çocuklarım senin şovunu görmek istemiyor

''ÇIPLAK DOLAŞMIYORDUM AMA DAHA AÇIK OLABİLİRDİM''

Alex, "Başıma gelen en tuhaf şey buydu, hayatımın şokunu yaşadım, bir türlü anlayamıyorum. Çıplak dolaşmıyordum. Bir tişört ve Fransız külot giyiyordum ve kalçamın çoğunu kapatmıştı. Dürüst olmak gerekirse şanslılar çünkü normalde daha açık olabilirim. Çıplak dolaştığım günler de oldu. Kendi tenimde çok rahatım, görünüşümle ilgili bir sorunum yok. Bunun bir sorun olduğunu düşünmek için yetiştirilme tarzlarının ne olduğundan pek emin değilim. İlk başta gerçekten şok oldum ve sonra buna çok kızdım. O kadar sinirliydim ki, komşum olması gereken biri, kapıyı çalıp benimle yüzleşmek yerine ön camıma bir not bırakma cüretinde bulundu. Benimle yüz yüze konuşmak yerine arabama bir not bırakmak zorunda kalmaları kendilerine pek güvenmedikleri anlamına geliyor'' dedi.

Evinde iç çamaşırlarıyla dolaşan kadına komşusundan uyarı notu: Çocuklarım senin şovunu görmek istemiyor

NOTU SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Alex notu sosyal medyada paylaştı ve kendisine destek mesajları geldi. Bir kullanıcı ''Hava kararana kadar bekler, tüm ışıkları açar, her odaya girer ve popomu açarım'' derken bir diğeri, ''Bu senin evin, içinde ne istersen onu giyersin ya da giymezsin. İnsanlar gördüklerini beğenmiyorlarsa başkalarının evlerine bakmamalı'' dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (4)

FUN DAILY:

Türkiye'de olsa feminaziler ortalığı ayağa kaldırırdı. "Hayat tarzımıza müdahale edilemezciler" hemen kendilerine bir mağduriyet ortamı oluştururdu. Medeniyeti "çıplak dolaşmaktan ibaret sananlar" için Afrika'daki bazı kabileler kollarını açmış bekliyor. Gel gör ki ahlak herkese lazım. Zira teşhir ahlaki bir sorundur ve kesinlikle coğrafyadan bağımsızdır. Kadınları metalaştıran zihniyet, en büyük zararı yine kadınlarımıza veriyor. Umarım Z kuşağı bu tuzağa düşmez

193
24
yanıtYanıtla
Veli SANLI :

Z kuşağı hepsinden beter! Sözlerine katılıyorum. Etik ahlak kuralları olmalı. Kimse kimsenin kıyafetine karışamaz ama soyunmak veya toplum etik kurallar dışına çıkmak iğrençlik, tiksinç. Edep haya kadına çok yakışıyor.

yanıt3
yanıt2
Nazım :

Actıkca igreclestiklerinin farkina varsalar keske..

53
12
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

o ülkeden ev sahibi kadına destek mesajları falan. bu sefer de ben şoka girdim.

20
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title