Haberler

Ev Sahibiyle Tartışan Epilepsi Hastası İşçi İntihara Kalkıştı

Burdur'un Bucak ilçesinde ev sahibiyle tartışan ve bir binanın çatı katına çıkan inşaat işçisi, intihara kalkıştı.

Burdur'un Bucak ilçesinde ev sahibiyle tartışan ve bir binanın çatı katına çıkan inşaat işçisi, intihara kalkıştı.

Cumhuriyet Caddesi'nde kira borcu nedeniyle ev sahibiyle telefonda tartışan ve beş katlı bir iş hanının çatısına çıkan Mehmet H. (27) intihar girişiminde bulundu. Bucak Belediyesi itfaiye ekipleri ve 112 Acil Sağlık ekibi olay yerine gelirken, İlçe Emniyet Müdürü Rahmi Öztürk, özel bir hastanede görevli Dr. Özcan Rahat ve Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ise Mehmet H.'yi intihardan vazgeçirmek için uğraştı.

Kastomunu'da yaşayan ve epilepsi hastası olduğunu söyleyen inşaat işçisi Mehmet H., ağabeyini ziyaret için geldiği Antalya'dan aracıyla Kastamonu'ya dönerken kira borcu nedeniyle ev sahibi ile telefonda tartıştığını Bucak'ta aracını park ettikten sonra iş hanının çatısına çıkarak intihara kalkıştığını anlattı.

Evli ve iki çocuk babası Mehmet H., Dr. Özcan Rahat ve Bucak Emniyet Müdürü Rahmi Öztürk'ün yaklaşık bir saatlik ikna çabaları sonunda çatıdan indirildi. Mehmet H., hastanede tedavisi yapıldıktan sonra alınan ifadesinin ardından memleketi Kastamonu'ya gönderildi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rahmi Öztürk Kastamonu Burdur Bucak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title