Haberler

Euroleague'de Fenerbahçe, Real Madrid'e 61-56 Yenildi

Turkish Airlines Euroleague'de temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda lider Real Madrid'e 61-56 yenilerek play-off 4.lüğünü zora soktu.

Turkish Airlines Euroleague 29. hafta maçında Fenerbahçe, Real Madrid'e konuk oldu.

İLK PERİYOTTA REAL ÜSTÜN

Madrid ekibi maça Sergio Llull'den gelen iki üçlükle başlarken, Fenerbahçe Bogdanovic ve Vesely ile skor üretti ve ilk 5 dakikayı 10-11 önde geçti. Bu dakikadan sonra momentumu Real Madrid'e kaptıran Sarı Lacivertliler hücumda yaptığı top kayıplarıyla skorda geriye düştü ve ilk çeyrek 20-16 Real Madrid üstünlüğüyle sonuçlandı.

FENER ARAYA AVANTAJLI GİRDİ

İkinci çeyreğe Pero Antic'in 3 sayılık isabetiyle başlayan Fenerbahçe, Makedon oyuncunun üç sayı çizgisinin gerisindeki tehdidiyle hücumda alan yerleşimini iyi yaptı ve çeyrekte 3 dakika geride kalırken Dixon'dan gelen üçlükle 24-25 öne geçti. Bu dakikalarda oyun üstünlüğünü tekrar eline alan temsilcimiz farkı daha da açma imkanlarından yararlanamazken devreye 29-32 önde girmeyi başardı.

Üçüncü çeyreğe iyi başlayan Fenerbahçe maçtaki en büyük farka 4. dakika geçilirken skoru 32-39'a getirerek ulaştı. Ancak çeyreğin geri kalan kısmında hücum ritmini kaybeden ve Sergi Llull'ün tekrar oyuna dahil olmasına engel olamayan temsilcimiz son çeyreğe 48-43 geride girdi.

SON PERİYODU İYİ OYNAYAMADIK

Son çeyrek başa baş bir mücadeleye sahne olurken Real Madrid bitime 3 dakika kala farkı 9'a kadar çıkarttı. Çalınan teknik faul sonucu gelen sayılarla skoru 59-56'ya getiren Fenerbahçe kalan sürede öne geçme fırsatlarından yararlanamadı ve mücadeleden 61-56 mağlup ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergio Llull Real Madrid Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title