Haberler

Esra Erol'un Stüdyo Şefi Eda Gök 7 Yıllık Evliliğini İhanet Nedeniyle Bitirdi

Güncelleme:

Esra Erol'un stüdyo şefliğini yapan Eda Gök Albayrak, 7 yıldır evli olduğu Emrah Albayrak'tan kendisini en yakın arkadaşıyla aldatması sonucu boşandı.

ATV'de yayınlanan " Esra Erol'da" programında stüdyo şefi olan Eda Gök Albayrak, yine Erol'un orkestra şefliğini yapan eşi Emrah Albayrak tarafından ihanete uğradı.

EN YAKIN ARKADAŞIYLA ALDATTI

Eda Gök Albayrak, kendisini en yakın arkadaşı, evli ve iki çocuk annesi Burcu Sinem Ünsal'la aldattığını öne sürdüğü eşinden tek celsede boşandı. Ünsal, bir dönem Emrah Albayrak'ın şefliğini üstlendiği programda şarkı söylüyordu.

Esra Erol'un Stüdyo Şefi Eda Gök 7 Yıllık Evliliğini İhanet Nedeniyle BitirdiBurcu Sinem Ünsal, bir dönem programda solist olarak çalışmıştı.

EVLİ VE İKİ ÇOCUKLU KADINLA ALDATTI

Dün yayınlanan programda açıklama yapan Seda Sayan'ın yeğeni Eda Gök, evliliğinin bittiğini şu sözlerle anlattı: "Eşim Emrah Albayrak ile 7 yıldır devam eden evliliğimizi, maalesef üçüncü kişi sebebiyle sonlandırmış bulunmaktayız. Doktor Murat Ünsal ile evli ve iki çocuk annesi olan Burcu Sinem Ünsal, hem çok yakın arkadaşım hem de ailecek görüştüğümüz biridir. Beraber tatile çıktığımız, hatta evimde çoğu kez ağırladığım bu kişi ve Emrah Albayrak tarafından ihanete uğramak kadınlık gururumu fazlasıyla incitmiştir. Uzun süredir devam eden bu ihanet, yuvamın yıkılmasına ve kadınlık gururumun ayaklar altına alınmasına sebep olmuştur. Bu nedenle kendisi de evli ve iki çocuk sahibi olan Burcu Sinem Ünsal ile ilgili zinadan kaynaklanan tazminat davası ile ilgili yasal sürecini de avukatım Özlem Hatice Bakıcı takip edecektir.

Esra Erol'un Stüdyo Şefi Eda Gök 7 Yıllık Evliliğini İhanet Nedeniyle Bitirdi

"HERKESE HAYIRLI EŞ, HAYIRLI ARKADAŞ, HAYIRLI EVLİLİKLER"

"Ahlakımın, aile terbiyemin, aklımın almadığı bu olay sebebiyle yuvamın yıkılması beni derinden etkiledi. İsterdim ki sevgiyle emekle fedakarlıkla 7 yıldır büyüttüğüm aile birliğim devam etsin. Bu mübarek günlerde herkese hayırlı eş, hayırlı arkadaş, hayırlı evlilikler dilerim. Yanımda olan tüm dostlarıma, aileme teşekkür ederim."

Yıllardır aynı projede çalıştığı Eda gök'ün sözleri karşısında gözyaşlarına hakim olamayan sunucu Esra Erol, Instagram hesabından çiftle olan fotoğrafını paylaşarak, "Sen bizim kardeşimiz canımsın... Ağabeyin, ablan olduk yeri geldi. Anca beraber kanca beraber. her yolu beraber aştık, bunu da atlatırız Allah'ın izniyle" diyerek destek verdi.

Esra Erol'un Stüdyo Şefi Eda Gök 7 Yıllık Evliliğini İhanet Nedeniyle Bitirdi

Esra Erol'un Stüdyo Şefi Eda Gök 7 Yıllık Evliliğini İhanet Nedeniyle BitirdiBurcu Sinem Ünsal ve Emrah Albayrak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İnsansız Hava Aracı Emrah Albayrak Esra Erol Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (125)

ŞAHİN:

o değil de karısı çok güzel aldattığı kadın da şişko ve maymun gibi. insanları anlamak zor

23
0
yanıtYanıtla
DOĞRUCU DAVUTİYE:

güzelim kızı bulmuş da bide aldatıyor bu kızın sana bakıp da evlenip çocuk yaptığına dua et sen anca o gözlüklüyü hakedersin

20
1
yanıtYanıtla
nezara:

sen bu adama fazlaydın zaten o gitsin layığına boşver üzülme

20
0
yanıtYanıtla
Kübra:

Salak adam karin ondan guzel doyumsuzluk bu olsa gerek !!

17
0
yanıtYanıtla
kocanı almış tazminatı da alacak:

gerçekten yazık. Aldatıldığını ve anlaşmalı boşandığını varsayalım. Diğer kadını 70 milyona rezil edince mağdurluğun mu arttı. Kaldı ki bu kadınla beraber olduğunu kanıtlasan bile bu kadın senden güzel tazminat alır. Ama danışıklı dövüş reklam işidir bu. Artık küçüldükçe küçülüyorsunuz.

7
8
yanıtYanıtla
AYŞE KURT:

SEN GÜZELLİĞİN VE HANIMEFENDİ DURUŞUNLA DİK DUR ÇÜNKÜ O ADAM SANA HİÇ YAKIŞMIYORDU. O ADAMA VERDİĞİN EMEKLER HARAM OLSUN.

11
3
yanıtYanıtla
suskun:

Türkiye de Ahlak, edep, vefa kaybolmuştur. Artık bulunması imkansız değerlerimize el fatiha. . . .

13
1
yanıtYanıtla
leyla:

Ya arkadaşlar doktora gidecem bana sabah aç karnına gel dedi galiba bana kahvaltı ısmarlayacak. . . .

4
10
yanıtYanıtla
Kübra:

Sen bi gerizekalisin daha da sana cvp yok istedigini yaz hic umrumda degil

yanıt4
yanıt1
wanlı:

saftorik kız

yanıt3
yanıt1
Tüm 125 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title