Haberler

Esnaftan Vatandaşa 'Alışveriş' Çağrısı

Samsun Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş, darbe girişimi sonrasında ekonominin zarar görmemesi için vatandaşların eskiye oranla daha çok alışveriş yapması gerektiğini söyledi.

Samsun Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş, darbe girişimi sonrasında ekonominin zarar görmemesi için vatandaşların eskiye oranla daha çok alışveriş yapması gerektiğini söyledi.

Darbe girişimi sonrasında biraz duraksayan ekonominin eskisinden daha iyi hale gelmesi için önlem alamaya çalışan esnaflar, vatandaşların bankada bulunan paralarını çekmesi yerine bankalara para yatırmasını ve eskisinden daha çok alışveriş yapmalarını talep ettiler.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Akbaş, Türk halkının bu süreçte bir bütün olarak hareket etmesi gerektiğinin vurgulayarak, "Bayram öncesinde esnaflar olarak çok umutlu günlerin bizleri beklediğini söylemiştim. Ama hiç beklenmedik bir olayla karşı karşıya kaldık. Vatandaşlarımız için şu anda ticarette hiçbir sıkıntı görünmüyor. Tüketicimiz, halkımız ve esnaflarımız kesinlikle bir girişim olmamış gibi ticaretlerini devam ettirsinler. Vatandaşların alışverişlerinde aksama olmamasını talep ediyoruz. Girişim öncesinde vatandaşlarımız 1-2 parça bir şey alıyorsa bundan sonra daha çok parça eşya alması lazım. Hiç kimse 'ne olacak' diye paniğe kapılmamalı. Ticaretimizin eskiye oranla daha hızlı olmasını vatandaşlardan talep ediyoruz. Darbe girişimi sonrası esnaflardaki ürünlerin fiyatları yükselmiş değildir. Her şey yolunda gidiyor. Vatandaşlar alışverişlerine devam ederek tüm dünyaya Türk'ün gücünü göstermesini talep ediyorum. ATM'lerden para çekip, benzinliklerden benzin depolamasınlar. Türkiye tek Türkiye'dir. Yastık altında parası olan vatandaşlarımız da bankalara koşup paralarını bankalara yatırsınlar. Şu anda tek vücut olma zamanıdır. Bu süreçte dik duran esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Akbaş Türkiye Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title