Haberler

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140. bölüm fragmanı yayınlandı! EDHO yeni sezon ne zaman?

Güncelleme:

Merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. EDHO hayranları tarafından defalarca izlenen fragmanda Hızır'ın "Ben savaşı başlattım ama cepheler henüz belli değil" sözü dikkatleri çekiyor. Peki, EDHO yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ilk bölüm fragmanı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140. yeni bölüm fragmanı atv tarafından yayınlandı. EDHO hayranları merakla bekledikleri fragmana dün akşam kavuştular. Yeni oyuncuların katıldığı dizide Hızır'ın masadaki sözleri merak uyandırıyor. Diziye yeni katılan Naz Elmas, Selda Alkor ve Burak Sergen, fragmanda dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardılar. Yeni bir savaşın başlayacağı beşinci sezonda Hızır, kim onunla aynı tarafta olacak sorguluyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140. bölüm fragmanı yayınlandı! EDHO yeni sezon ne zaman?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu için merakla bekleyen hayranlarına müjdeli haber geldi. EDHO 5. sezonu 1 Ekim Salı günü saat 20.00'da atv ekranında olacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140. bölüm fragmanı yayınlandı! EDHO yeni sezon ne zaman?

YENİ SEZONDA DİZİYE KİMLER KATILACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. yeni sezon kadrosuna; Selda Alkor, Naz Elmas ve Burak Sergen dahil oldu. Kutay Sungar ile Ufuk Tevge dizinin kadrosuna katıldı. İki genç yetenek Burak Sergen'in oğullarını canlandıracak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140. bölüm fragmanı yayınlandı! EDHO yeni sezon ne zaman?

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Son bölümde Zeki'nin eline geçen başta İlyas ve Behzat olmak üzere ekibi son anda yapılan hamle kurtardı. Zeki, Selcan ile birlikte buradan kaçmayı başarsa bile sonunda yakayı ele verdi. Hızır ile anlaşma yapmak isteyen Zeki, kendisine verilen süre içinde kapıdan dışarı çıkmayı başaramadı. Yaralı bir şekilde yerde yatan Zeki'nin ölümü ise Fahri'nin elinden oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140. bölüm fragmanı yayınlandı! EDHO yeni sezon ne zaman?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde Selcan'ın Hızır'dan intikam almak için pusu kuruyor. Dürbünlü tüfeği ile Hızır'ı hedef alan Selcan, tek başına iken atışını yapar. Fakat üzerinde çelik yelek olan Hızır, yeleğe denk gelmesi ile kurtulur.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140. bölüm fragmanı yayınlandı! EDHO yeni sezon ne zaman?

EDHO 4. sezon finaline Ömür'ün İlyas için istenmesi sahnesiyle sona erdi. Behzat'ın sert tavırları, herkesi şaşırtmış ve soğuk rüzgarların esmesine neden olmuştu. Bu durumu Ömür'ün abisinin elini öpmesi ancak yumuşattı. Sonrasında açılan Ankara havası ile bir anda düğün havasına giren ekip hep birlikte oynamaya başladılar.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title