Haberler

Eskişehirspor'da 50'nci Yıl Kutlaması

Eskişehirspor'un 50'nci kuruluş yıldönümü nedeniyle tasarlanan logo düzenlenen etkinlikle tanıtıldı.

Eskişehirspor'un 50'nci kuruluş yıldönümü nedeniyle tasarlanan logo düzenlenen etkinlikle tanıtıldı. Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, Eskişehirspor'un rakiplerinin de sevgisini kazanan büyük bir camia olduğunu söyledi.

Eskişehirspor'un kuruluşunun 50'inci yılı için tasarlanan logosunun tanıtım toplantısı Rixos Otel'de yapıldı. Toplantıya Vali Güngör Azim Tuna, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hasan Gönen, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Eskişehirspor'un eski ve yeni futbolcuları ile çok sayıda davetli katıldı.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, 1965 yılında kurulan kulüplerinin kendisinden daha önce kurulan kulüplerden farklı olarak rakiplerinin de sevgi ve saygısını kazandığını söyledi. Hoşcan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Eskişehirspor gönülleri fethetmeyi kendisine görev edinmiş bir kulüptür. Bugünden başlayarak şanlı geçmişimizi yeni nesillere anlatacağımız, büyüklüğümüzden duyduğumuz gururu cümle aleme göstereceğimiz kutlamaları da başlatmış bulunuyoruz. Takımımızın puan sıralamasındaki yeri sizleri üzdüğü kadar bizleri de üzmektedir. Bundan dolayı da büyük bir mahcubiyet duymaktayız. İnanın ki bu takım kalan 9 maçı en iyi şekilde oynayıp, ligi en iyi yerde bitirmek için mücadele verecektir. Eskişehirspor'un ellinci yılı doğru algılanırsa kentin bütün dinamikleriyle oluşturulacak yeni ve büyük bir sinerji için de fırsat oluşturacaktır."

Eskişehir Valisi Güngör Azim tuna da yaptığı konuşmada, herkesin Eskişehirspor'a sahip çıkması gerektiğini söyledi. Yapılan konuşmaların ardından Vali Tuna ve beraberindekiler Eskişehirspor'un 50'nci yılı için tasarlanan logonun üzerindeki örtüyü kaldırdı. Logo, davetliler tarafından alkışlandı, Eskişehirsporlu taraftarların oluşturduğu Bando EsEs grubu da mini konser verdi.

- Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güngör Azim Tuna Eskişehirspor Mesut Hoşcan Rixos Otel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Kadıköy'de seçimi kaybeden Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi

Kadıköy'de seçimi kaybeden Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi

Milli Eğitim Bakanlığı tüm öğretim kademeleri için müfredat taslağını yayınladı

Milli Eğitim Bakanlığı tüm öğretim kademeleri için müfredat taslağını yayınladı

Temizlik görevlileri neye uğradığını şaşırdı: Çöpten parçalanmış ayı çıktı

Temizlik görevlileri neye uğradığını şaşırdı: Çöpten parçalanmış ayı çıktı

Sakatlığı devam eden Zehra Güneş, bu kez kahvaltıda yedikleriyle adından söz ettirdi

Sakatlığı devam eden Zehra Güneş, bu kez kahvaltıda yedikleriyle adından söz ettirdi

Ticaret Bakanlığı, fiyatları düşürmek için tavuğa ihracat yasağı getiriyor

Ticaret Bakanlığı, fiyatları düşürmek için tavuğa ihracat yasağı getiriyor

ABD'deki Filistin protestoları Almanya ve Fransa'ya da sıçradı! Polis gözaltıları canlı yayına yansıdı

ABD'deki Filistin protestoları Almanya ve Fransa'ya da sıçradı! Polis gözaltıları canlı yayına yansıdı

title