Haberler

Eskişehir - Porsuk Çayı'na Atlayan Genç Boğuldu

Porsuk Çayı'na atlayan genç boğulduESKİŞEHİR'de Porsuk Çayı'na atlayan evli 1 çocuk babası 29 yaşındaki Salih Kara'nın cesedini dalgıçlar sudan çıkardı.

Porsuk Çayı'na atlayan genç boğuldu

ESKİŞEHİR'de Porsuk Çayı'na atlayan evli 1 çocuk babası 29 yaşındaki Salih Kara'nın cesedini dalgıçlar sudan çıkardı.

Gökmeydan Mahallesi 19 Mayıs Caddesi'nin yanındaki Porsuk Çayı'na akşam saatlerinde bir kişinin atladığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Büyükşehir Belediyesi'nde görevli dalgıçlar Porsuk Çayı'nda kısa süren aramanın ardından evli 1 çocuk babası ve işsiz olduğu belirtilen Salih Kara'nın cesedini buldu. Dalgıçların sudan çıkardığı Salih Kara'nın cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Oğlunun ölüm haberine alıp olay yerine gelen anne Şükran Kara ile kalp hastası olan baba Habil Kara sinir krizleri geçirip gözyaşı döktü. Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Salih Kara Gökmeydan 19 Mayıs Porsuk 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title