Haberler

Eskişehir - Osman Pamukoğlu Eskişehir'e Kitaplarını İmzaladı

Osman Pamukoğlu Eskişehir'e kitaplarını imzaladı Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) eski genel başkanı emekli tümgeneral Osman Pamukoğlu Eskişehir'de okurlarına kitaplarını imzaladı.

Osman Pamukoğlu Eskişehir'e kitaplarını imzaladı

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) eski genel başkanı emekli tümgeneral Osman Pamukoğlu Eskişehir'de okurlarına kitaplarını imzaladı. Pamukoğlu gazetecilerin terörle ilgili sorusuna kitaplarını göstererek, "Bunlar burada yazılı" dedi.

Osman Pamukoğlu Eskişehir'in Hoşnudiye Mahallesi Porsuk Bulvarı'nda bulunan Tango Kafe önünde akşam saatlerinde düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Okurları, kitapları imzalatmak için uzun kuyruk oluşturdu. Pamukoğlu kitaplarını imzaladığı okurlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Osman Pamukoğlu bir gazetecinin seçimlerin ardından terör olaylarının arttığını, bunun 1 Kasım'da yapılacak olan erken seçimin güvenliğini etkileyip etkilemeyeceğini sorması üzerine ilk olarak 'Unutulanların Dışında Yeni Bir Şey Yok', ardından da 'Cehennemdere Kanyonu' adlı kitaplarını göstererek şunları söyledi: "Bu kitap ne zaman yazıldı? 13 sene önce. 13 sene önce bu kitap yazıldı. Bu kitabın son bölümü, işte 13 sene sonra bunlar olacak burada yazılı. Bu da yetmiyor. (Cehennemdere Kanyonu adlı kitabını göstererek) Bu da niye bu hallere düştük bunu anlatıyor. Sürekli televizyonlarda tabi Osman Pamukoğlu'nun çıkmasından korkmayan televizyonlara çıkıyorum. Geçen 10 küsur yılda yüzlerce televizyon programı yaptık. Yüzlerce gazete röportajı verdik bu 10 küsur yılda. Geriye ne kaldı? Söylenecek bir şey kaldı mı? Hepsi söylenmiş. Bir laf vardır. Söylenmeyecek bir şey kalmadı derler. Yeryüzünde söylenmedik laf kalmadı derler. Bunu demekle bitmiyor. Bütün kulaklar dinledi mi acaba? Diyelim kulaklar aldı, beyine gitti. Beyin muhakeme edebildi mi acaba? İşte sonra 'Biz bu hallere nasıl düştük? Bu kuşağı buldu, bu bela. Şehit olanlar dikkat edin 20 yaş 21 yaş."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Pamukoğlu Eskişehir Porsuk Politika Güncel Haberler

title