Haberler

Eskişehir'de Silahlı Kavga: 2 Ölü

Güncelleme:

Eskişehir'de iki grup arasında çıkan kavgada av tüfeğiyle açılan ateş sonucunda 2 kişi öldü 5 kişi yaralandı.

Eskişehir'de aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada av tüfeğiyle açılan ateş sonucunda 2 kişi öldü 5 kişi yaralandı.

Zafer Mahallesi Derman Caddesi'nde saat 15.30 sıralarında meydana gelen olayda iki grup arasında kavga çıktı. Kavga sırasında av tüfeğiyle açılan ateş sonucunda Ahmet Yalın (29), Emrah Yavaş (27), akrabası Eşref Yavaş (27), Tayfun İşleyen (22), Onur Acar (20), Hakan Serin (19) ve Burak Tevfik Acar (18) çeşitli yerlerinden yaralandı.

HASTANEDE ÖLDÜLER

Yaralılardan Burak Tevfik Acar arkadaşları tarafından bir otomobille götürüldüğü Eskişehir Özel Sakarya Hastanesi'nde, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiler. 6 yaralı ise Eskişehir Yunus Emre Devlet ve ESOGÜ Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Ahmet Yalın, Eşref Yavaş ve Tayfun İşleyen'in hayati tehlikelerinin olduğu belirtildi.

Yetkililer Hakan Serin ve Burak Tevfik Acar'ın ölümü, 5 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili olarak soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Onur Acar Eskişehir Yalın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title