Haberler

Köpek beslerken dövüldüğü iddia edilen kadın yaşadıklarını anlattı: Koşarak yüzüme yumruk attı

Güncelleme:

Eskişehir'de yaşayan 3 çocuk annesi Aysun Korkar, sokak hayvanlarını beslemek için gittiği Odunpazarı'na bağlı Akpınar köyünde iddialara göre saldırıya uğradı. Geçirdiği operasyonun ardından yaşadıklarını anlatan Korkar, şahsın koşarak yüzüne yumruk attığını söyledi.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı Akpınar köyünde sokak hayvanlarını beslemeye çalışan 41 yaşındaki 3 çocuk annesi Aysun Korkar'ın başı, köyde uğradığı saldırı nedeniyle derde girdi. Bir süredir aynı yerde sokak hayvanlarını besleyen Korkar'ın köpekleri beslemesini istemeyen kişiler tarafından darp edildiği iddia edildi.

OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ'NDE AMELİYAT OLDU

Besleme yapmaya gittiği oğlu Arda ve arkadaşı Beyza Yerlikaya ile birlikte saldırıya uğrayan Aysun Korkar, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ameliyat oldu. Çenesinde 4 tane kırık olduğu ve 2 dişinin koptuğu öğrenilen Korkar, ameliyat sonrası yaşananları anlattı.

Köpek beslerken darp edildiği iddia edilen kadın yaşadıklarını anlattı: Koşarak yüzüme yumruk attı

"SAVUNULACAK HİÇBİR TARAFLARI YOK"

Geçirdiği ameliyat sonrası konuşma zorluğu çekmesine rağmen gözyaşları içerisinde olayı anlatan 41 yaşındaki 3 çocuk annesi Aysun Korkar şu ifadeleri kullandı:

"Çenemde sağda ve solda kırıklar var. Platinler takıldı. Konuştuğumda zorlanıyorum, ama anlatmak zorundayım. Çünkü sadece Allah'ın sessiz kullarını doyuruyorum diye bu muameleyi gördüm. Savunulacak hiçbir tarafları yok. Ben haftanın 2-3 günü Sarısungur, Akpınar ve Gülpınar mevkilerinde sokak hayvanlarını kendi cebimden para harcayarak besleyen birisiyim. Yine o günlerden birisiydi. Biz devletin arazisinde besleme yapıyorduk. Onların evinin bahçesiyle, kapı önleriyle alakası yok. Tanımadığım bir şahıs evinden çıktı ve bana doğru konuşarak geldi.

Köpek beslerken darp edildiği iddia edilen kadın yaşadıklarını anlattı: Koşarak yüzüme yumruk attı

"YÜZÜME KOŞARAK YUMRUK ATTI"

"Sen burada besleme yapamazsın, neden besliyorsun" dedi. Ben de "Abi yaklaşma, git işine, burası senin kapının önü değil. Bunlar Allah'ın sessiz kulu. Ben besliyorum, siz doyurmuyorsunuz, ben doyuruyorum" dedim. "Neden yaklaşmayacakmışım" diyerek daha da yaklaştı. Daha sonra "Siz bunları burada besliyorsunuz, ben de onlara zehirli et vereceğim" dedi. Orada felçli olup yerde sürünen ve benim 3 ay boyunca tüm kış hap içirmek için her gün 20 kilometre yol giderek tedavi ettiğim köpeğe yemek yediği sırada taş attı. Daha sonra bir tane daha taş attı. Taşın isabet ettiği köpek can havliyle kaçtı. "Ne yapıyorsun sen?" diye bağırdığım zaman üzerime doğru koşarak çeneme, yüzüme yumruk attı. Kendime gelemedim. Kendime geldiğimde oğluma da saldırmışlardı. Karısı ve kızı karşıdan "İşte böyle besleme yaparsanız sopayı yiyip oturursunuz" diye bağırıyorlardı. Küfür ve hakaret ettiler. Hepsinden şikayetçi olacağım. Yüzümde platinler var. Dikişlerim var. Ömür boyu ben bunlarla yaşayacağım. Bugün eşim gitti. Mamalarını koydu. Yine aynı kedi koşup gelmiş. Arabamı tanıyorlar. Tek suçum onlara bakmak."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Odunpazarı Eskişehir Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title