Haberler

Eski İl Genel Meclisi Üyelerine Plaket Verildi

Kırşehir İl Genel Meclisinde 1989-2014 yıllarında görev yapan meclis başkanı ve üyelere plaket takdim edildi.

Kırşehir İl Genel Meclisinde 1989-2014 yıllarında görev yapan meclis başkanı ve üyelere plaket takdim edildi.

İl Genel Meclisinin eski başkan ve üyeleri, Mustafa Taş İl Genel Meclisi Salonunda düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, törende yaptığı konuşmada, İl Genel Meclisinde daha önce görev yapan başkan ve üyelere verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.

Geçmişte görev yapanlara karşı vefalı olunması gerektiğini ifade eden Şentürk, "Vefasızlık bizlere yakışmaz. Görev başında olanlar, geçmişte görev yapan büyüklerini unutmamalıdır. Vefasızlık yapanlara vefa gösterilmez. Bizler de geçmişte Kırşehir'e hizmet etmiş olan 47 büyüğümüzü unutmadık, bugün onları şereflendirmek adına burada toplandık. Onların tecrübelerinden en güzel şekilde istifade edeceğiz." dedi.

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan da kardeşlik şehri Kırşehir'de eski ve yeni meclis üyelerinin bir araya gelmesinin çok anlamlı olduğuna işaret ederek, ahiliğin de bunu gerektirdiğini dile getirdi.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya ise devletin bekası ve geliştirilmesi, milletin varlığı ve devamı ile insanlığın gerçek saadeti için omuzlarına yüklenen ulvi sorumluluğun bilincinde olduklarını ifade ederek, "Görevimizdeki her türlü zorluklara rağmen bizler için önemli olan kentin ve hemşehrilerimizin huzurunu sağlamak ve hizmetler getirmek. Bunun bilinci ve sorumluluğu içerisindeyiz. Bugün bu güzel günde hiç bir siyasi parti ayırt etmeksizin Kırşehir'e hizmet için yarış içerisindeyiz." diye konuştu.

İl Genel Meclis Başkanı Barboros Dulkadiroğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan ile görevdeki İl Genel Meclisi üyelerinin de katıldığı törende daha sonra 1989-2014 yıllarında İl Genel Meclisi Başkanlığı görevinde bulunanlarla meclis üyelerine plaketleri verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Necati Şentürk Mustafa Taş AK Parti Kırşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title