Haberler

Eşiyle Yasak Aşk Yaşayan Kuaförü Öldürmüştü! Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Antalya'da karısını evde kuaförüyle basan koca, üstü çıplak kaçan adamı bıçaklayarak öldürmüştü. Mahkemede kadın, olay günü kocasının kendisini nasıl bastığını anlattı.

Antalya'da eve gelen adam karısının kuaförünü üstü çıplak görünce aldattığını anlayıp bıçaklayarak öldürmüştü. Kuaförü öldüren koca hakkında 'kasten adam öldürmek' suçundan dava açıldı.Dosyada kocasını kuaförüyle aldatan kadın olay anını anlattı.

"POLİSİ ARAYIP, "EŞİMİN AŞIĞINI ÖLDÜRDÜM" DEDİ

Antalya'da gece yarısı evine dönen Y.B. eşi Rukiye B.'nin kendisini aldattığı kadın kuaförü Ramazan Acar'ı terasta yakalamış ve tek bıçak darbesiyle öldürmüştü. Polisi arayan ve kendini 'Eşimin aşığını öldürdüm' diyerek ihbar eden Y.B., evinin üst katında yakaladığı Acar'ı nasıl öldürdüğünü ve olay anında yaşananları anlattığı ilk ifadesinde anlatmıştı.

Eşiyle Yasak Aşk Yaşayan Kuaförü Öldürmüştü! Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı

"EVDEN ÇIKAN ÜSTÜ ÇIPLAK BİRİNİ GÖRDÜM"

"Binanın terasa çıkan kısmında bir şahıs gördüm. Üst tarafı çıplaktı. Kıyafetini giymeye çalışıyordu. Beni görünce terasa çıktı, demir kapıyı kapattı. Ben de terasa çıkınca bana doğru hamle yaptı. Aramızda arbede oldu. Ben de şahsı korkutmak için elimdeki bıçağı salladım. Bu sırada şahsa denk geldiğini fark ettim. Hemen ambulansı aradım" dedi.

"KOCAM GEÇ GELİRİM DEYİNCE KUAFÖRÜMÜ EVE ÇAĞIRDIM"

Kuaförü öldüren Y.B hakkında 'kasten adam öldürmek' suçundan dava açıldı. Kocasını kuaförüyle aldatan Rukiye B., mahkemede yaşananları anlattı.

Eşiyle Yasak Aşk Yaşayan Kuaförü Öldürmüştü! Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı

Rukiye B.,"Eşim ile 14 yıldır evliyiz. Maktulü kuaförüm olduğu için 5-6 yıldır tanıyorum. İlişkimiz 2 ay önce başladı. Eşimin haberi yoktu. Hep onun evinde görüşüyorduk. Hiç benim eve gelmemişti. Eşim bazen iş yerinde kalıyordu. Bana o gün eve gelmeyeceğini söylemişti. 'Gelirsem de geç gelirim' demişti. Ben de her zamanki gibi geç geleceğini düşünerek Ramazan'ı eve çağırdım. 1 saat kadar otururuz diye düşünmüştüm. Gelirken alkol de almış. Birlikte içtik, sohbet ettik.'

"EŞİMİN GELDİĞİNİ GÖRÜNCE KAÇ DEDİM"

Ramazan ile sohbet ederken arabanın sesini duydum. Mutfak penceresinden baktım eşimin geldiğini gördüm. Ramazan'a 'kaç' dedim. İçerisi sigara dumanı dolu olduğu için pencereleri açtım. Ramazan'ı gönderince kendimi mutfağa attım. Kapının önünde olmak istemedim. Amacım eğer karşılaşmadılarsa bir şey yokmuş gibi davranmaktı.

Eşiyle Yasak Aşk Yaşayan Kuaförü Öldürmüştü! Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı

"ONUN BURADA NE İŞİ VAR DEYİP KUAFÖRÜ BIÇAKLADI"

Eşim içeri girer girmez "Onun evde ne işi var! diye bağırarak hışımla geldi. Bazen beni kuaföre bıraktığı için Ramazan'ın kuaför olduğunu biliyordu. Ramazan'ın facebook ve instagram sayfalarımda arkadaşım olduğunu da biliyordu. Sonrasında mutfaktan bıçağı aldı, dışarı çıktı.

Bana zarar verir düşüncesiyle kapıyı kilitledim. Eşimi takip etmeye başladım. Mutfak penceresinden baktığımda eşimin binadan dışarı çıktığını gördüm. Kapıyı açtığımda Ramazan kanlar içinde yerde yatıyordu"

(Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ramazan Acar Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (123)

ROHAT GÜNEŞ:

Ağır tahrik var yattığı süre göz önünde bulundurulmalı ve tahliye edilmeli..

46
15
yanıtYanıtla
MAKARİOS:

OLDU BAŞKA İSTEĞİN

yanıt1
yanıt22
koçanalı:

adamın yuzundekı ıfadeye bakın ya resmen dunyası basına yıkılmıs gercekten cok yazık. kanunda bu aldatma cınayetlerı ıle ılgılı yenıden bır duzenleme yapılmalı. kadın hıcbır ceza almazken adam cınayetten yargılanıyor. madem hukuk devletı madem kanunlar var ozaman ayrım yapmayacaksın. cezayı ıkıye böluceksın bakalım ozaman kadınlar ne yapacak. hem kadını hem adamı cınayetle yargılıcaksın 50 senemi 25er yıl ver bakalım noluyor.

57
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Türkiye''deki gukuk düzeni ilginç. Kocasını uykusunda öldüren kadını meşru müdafaadan serbest bırakıyorlar

yanıt2
yanıt0
Tan:

Peki bu pişkinlik neden?Kadın neden ceza almıyor?Gariban bir adam burada aldatılan. Bu adilik neden sadece cinayeti işleyen gariban adama ithafen yollanıyor?Aldatan kadın neden suçlu sayılmıyor? Yazık. .

52
3
yanıtYanıtla
MARAŞLI:

KUAFÖR ORAYA ZORLA GELMEDİ KARIN ÇAĞIRDI ODA GELDİ KUAFÖR SUÇLU KARIN SUÇSUZ NE KADAR GÜZEL KARIN HER HALTI YAPSIN AMA KARINA SES ÇIKARMA EVE ALDIĞI ADAMI ÖLDÜR SEN KOCA OLSAN ÖNCE KARINDAN SONRADA DOSTUNDAN HESABINI SORARDIN

48
5
yanıtYanıtla
KONYALI:

Evli kadına yaklaşmak ne kadar doğru?? Burada ölen şahsı haklı çıkaramazsın.

yanıt17
yanıt3
MARAŞLI:

HAKLI ÇIKARMIYORUM KARISIDA SUÇLU ONU SÖYLÜYORUM

yanıt1
yanıt0
ISRAILLI:

bu kuaforler iyi goturuyo demekki bende mi kuafor olsam ?

14
38
yanıtYanıtla
MARAŞLI:

ANNENİN VE KARININDA KUAFÖRE GİTTİĞİNİ UNUTMA ONA GÖRE YORUM YAZ DERİM

yanıt56
yanıt1
Tüm 123 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title