Haberler

ESEV ve ESGEV KURSLARIMIZDA DERS ZİLİ ÇALDI

Güncelleme:

Eklenme tarihi 24 Eylül 2021ABONE OL ESEV ve ESGEV KURSLARIMIZDA DERS ZİLİ ÇALDI Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) ile Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evleri (ESGEV)'nde yeni dönem başladı.

Eklenme tarihi 24 Eylül 2021

ABONE OL ESEV ve ESGEV KURSLARIMIZDA DERS ZİLİ ÇALDI Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) ile Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evleri (ESGEV)'nde yeni dönem başladı. Öğrencilere okul dışındaki zamanlarını daha verimli geçirme imkanı sağlayan, okulda gördükleri derslere takviye derslerin yanı sıra hemen hemen her konuda rehberlik hizmeti de veren bilgi evlerinde, 7-14 yaş aralığında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri eğitim alabiliyor.

Bunun yanı sıra 4-6 yaş arası çocuk etkinliklerinden de yararlanabiliyor. 51 branşta eğitim verecek Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) ise online eğitimlerini yüz yüze gerçekleştiriyor. Kurslara ilginin hayli yoğun olduğu ESEV'de eğitimler uzman sanat eğitmenleri tarafından veriliyor.

İSTANBUL'UN SANAT AKADEMİSİ ESEV Sadece Esenler'den değil, tüm İstanbul'dan gelen öğrencilerle İstanbul'un sanat akademisine dönüşen ESEV, pandemi nedeniyle online olarak verdiği ücretsiz sanat derslerine artık yüz yüze eğitim düzeninde devam ediyor.

Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde eğitimlerini sürdüren ESEV'de bağlamadan kemana, diksiyondan fotoğrafçılığa, el ve geleneksel sanatlar ile pek çok dalda eğitimler veriliyor. Eğitimler ücretsiz olarak gerçekleşiyor.

HEMEN HER BRANŞTA EĞİTİM VAR Bünyesinde bulunan etüt ve satranç odaları, kütüphane, tiyatro salonu, cep sineması ve internet erişim odalarıyla öğrenciler bilgi evlerinde ise alanlarında uzman genç ve dinamik öğretmenleri nezaretinde hem stres atıyor hem de keyifli vakit geçirebiliyorlar. Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evleri (ESGEV)'nde öğrenciler, Türkçe, sosyal bilgiler, fen bilgisi, matematik, İngilizce ve değerler eğitimi derslerinin yanı sıra sanat ve spor okulu kursları, bilimsel ve deney çalışmaları, atölye çalışmaları, akıl ve zeka oyunları eğitimleri alabiliyorlar. Sosyal ve kültürel etkinlikler, gezi ve piknik programları, bilgi kültür yarışmaları, sosyal kulüp çalışmaları, çocuk şenlikleri, ESGEV-Anne etkinlikleri gibi daha birçok faaliyetten de faydalanabiliyorlar.

Tüm eğitimleri büyük ilgi gören bu kurumlarımıza ulaşmak ve faaliyetleri daha fazla bilgi almak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz:

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV)

Esenler Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evleri (ESGEV)

Her Sokağa Güvenlik Kamerası Huzur Toplantısı'nda konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler'in huzur ve güvenliğinin devamlılığı için tüm okulların yanı...

Etkin İletişim İçin 'biz' Bilinci Esenler Belediyesi çalışanlarına kurum içi eğitim semineri veren Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Bozlağan, ...

Osmanlı Mahallesi'nde Hayat Gönül Sohbetleri programında konuşan tarihçi yazar Yavuz Bahadıroğlu "Osmanlı Mahallesi ve Komşuluk" konusunu anlattı. Bahadıroğlu, Osmanlı'da camilerin mahallelerin...

TEKNOFEST 2021 - Sen Yeter ki Gitmek İste! Türkiye'nin Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 2021 TEKNOFEST İstanbul için geri sayım sürüyor. Teknoloji üreten bir Türkiye'nin gelişiminde önemli...

Kaynak: Habermetre / Toplum

İstanbul Osmanlı Esenler Eylül Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title