Haberler

Eski sevgilinin acımasız planı! Sokak ortasında bıçaklanan kadının çığlıklarına mahalleli koştu

Güncelleme:

Esenyurt'ta bir kişi eski sevgilisi olduğu iddia edilen kadını işe gittiği esnada sokak ortasında göğsünden bıçaklayarak kayıplara karıştı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, kadının sokak ortasında kanlar içerisinde beklediği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görgü tanığı ise yaralanan kadının çığlıklarına koştuklarını belirtti.

Bu sabah saat 08.00 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde iddiaya göre sabah saatlerinde işe gitmek için evden çıkan R.A. isimli kadın, yaşadığı apartmanın bodrum katına saklanan eski sevgilisi B.B.'nin saldırısına uğradı.

ÖNCE DÖVDÜ SONRA BIÇAKLADI

Eski sevgilisini saçından sürükleyerek sokağa çıkaran ve darp eden gözü dönmüş şahıs, R.A.'yı göğsünden bıçaklayarak olay yerinden uzaklaştı. Bir süre kanlar içerisinde yerde yatan kadına çevredeki vatandaşlar yardım etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri geldi. İlk müdahalenin ardından yaralı kadın sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırırken, polis ise olayla ilgili inceleme başlattı. Tabureye oturtulan kadının sokak ortasında kanlar içerisinde beklediği o anlarsa çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Eski sevgilinin acımasız planı! Sokak ortasında bıçaklanan kadının çığlıklarına mahalleli koştu

"BODRUM KATTA SAKLANMIŞ"

Yaşanan dehşete şahit olan yaralı kadının komşusu, "Ben kızımı okula hazırladım ve dışarıda servis bekliyordum. O sırada bir şahıs geldi ve apartmanın içerisine girdi. Kızıma o adam nereye gitti diye sorduğumda 'bodruma kata indi' dedi. Yani adam kadın çıkana kadar orada saklanmış. Kızımı gönderdikten sonra içeriye giriyordum o sırada olayı gördüm. Adam kadını saçından tutmuş dışarıya sürüklüyordu. Kadının çığlık seslerini duyduk, yardım edin diye bağırıyordu. Adam gittikten sonra kadının yanına gittiğimizde ise kanının göğsünden kan aktığını gördük" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title