Haberler

Esenyurt Belediyesi Ekipleri oy kullanan Bulgar göçmenleri için görev başında

Güncelleme:

Esenyurt Belediyesi Ekipleri oy kullanan Bulgar göçmenleri için görev başında Esenyurt Belediyesi, Bulgaristan'da yapılan genel seçimlerde Esenyurt'ta oy kullanacak vatandaşlar için ulaşım, ambulans, sağlık personeli, yemek ve Mobil Büfe desteği sağladı.

Esenyurt Belediyesi Ekipleri oy kullanan Bulgar göçmenleri için görev başında

İSTANBUL - Esenyurt Belediyesi, Bulgaristan'da yapılan genel seçimlerde Esenyurt'ta oy kullanacak vatandaşlar için ulaşım, ambulans, sağlık personeli, yemek ve Mobil Büfe desteği sağladı.

Bulgaristan'da yapılan genel seçimlerde, Esenyurt'ta oy kullanacak çifte vatandaşlar için Esenyurt Nüzhet Usta Bilgincan İlköğretim Okulu'nda sandıklar kuruldu. 7 bine yakın çifte vatandaşın oy kullanacağı seçimlerde, Esenyurt Belediyesi ekipleri, sabahın erken saatlerinden itibaren alanda hazır bulundu. Ekipler, vatandaşların oy kullanabilmesini sağlamak için Örnek Mahallesi'nde bulunan Balkan Derneği önünden sandıkların kurulduğu okula gün boyu ulaşım sağlayacak. Sandık görevlilerinin yemek ihtiyacı da belediye tarafından karşılanırken, alanda bulunan İBB Mobil Büfe ise vatandaşlara çay, kahve ve sıcak çorba ikram ediyor. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için okul bahçesinde Esenyurt Belediyesi sağlık personelleri ve Hasta Nakil Ambulansı da hazır bekliyor.

"Umarım Bulgaristan'da ülkesini seven, barış yanlısı bir iktidar kurulur"

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Bal, Esenyurt Belediyesi CHP Meclis Üyesi Seyhan Kahraman ve CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin ile birlikte oy kullanmaya gelen vatandaşları ve sandık görevlilerini ziyaret etti. Bulgaristan genel seçimlerinin barış, huzur getirmesi temennisinde bulunan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Bal, "Bulgaristan'da yapılan genel seçimler için Esenyurt'ta yaşayan Türk kardeşlerimiz oylarını kullandılar. Bizler meclis üyelerimiz ve ilçe başkanımızla birlikte oy kullanan vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Umarım bu süreçte Bulgaristan'da ülkesini seven, ekonomiye katkı sunan, barış yanlısı bir iktidar kurulur. Seçimlerin hem Bulgaristan için hem de Türkiyemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Esenyurt Belediyesi Bulgaristan Esenyurt Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title