Haberler

11 yaşındaki kız çocuğuna markette cinsel istismarda bulunan şahsın 15 yıla kadar hapsi istendi

Güncelleme:

Esenler'de bir markette 11 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunan ve ardından para veren A.Ö.'nün görüntüleri infial yaratmıştı. Skandal olayla ilgili A.Ö. hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede sanık A.Ö'nün 29 Kasım'da Esenler'de bulunan bir markete gittiği ve marketin içinde 11 yaşındaki mağdur çocuğa cinsel istismarda bulunduğu belirtildi.

10 LİRA VERİP, CİNSEL İSTİSMAR EYLEMİNİ SÜRDÜRDÜ

İddianamede sanığın, çocuğa 10 lira verdiği kaydedilerek cinsel istismar eylemini sürdürdüğü ve mağdur çocuğu market çıkışında beklediği ifade edildi. Çocuğun market çıkışında koşarak eve gittiği, korkusundan olayları kimseye söyleyemediği ve bir süre sonra market çalışanlarının kamera kayıtlarından durumu görüp polise ihbar etmesi üzerine olayın ortaya çıktığı belirtildi.

15 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

İddianamede sanık A.Ö'nün mağduru istismar ettiğinin anlaşıldığı belirtildi ve "On iki yaşından küçük mağdurun cinsel istismarı" suçundan 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Esenler 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (27)

meko:

Hadım edilsin

12
1
yanıtYanıtla
Suzan özer:

Bu tenha bir yerde kalsa kıza her türlü kötülüğü yapar şeytan bu ??nefes alması haram mikrobun

9
0
yanıtYanıtla
ömer turan:

içeride bekliyorlar seni gelki göresin

9
0
yanıtYanıtla
Salih:

Duruşmada bir takım elbise ve iyi halden 6 ay da çıkar ak çocuğu

5
4
yanıtYanıtla
Kybalion:

Ceza tamam ama bu insanların kafa yapısı normal değil. Yine yapacaktır çıktığında. . . O yüzden tıbbi olarak da gereken yapılarak tekrarlanması önlenmeli. Tek başına hapis cezası ile bu tip olayları önlemek imkansızdır.

9
0
yanıtYanıtla
sevda:

geber içerde pislikkkk

8
0
yanıtYanıtla
MEHMET:

15 YIL AZ EZ AZ 40 YIL VERİLMELİ

7
0
yanıtYanıtla
Hey maşallah:

Bizim müslümanlar çok iyi insanlar. . . . Taciz etmezler, içki içmezler, hırsızlık yok, yalan yok, kumar yok. . Hiç birşey yok.

3
3
yanıtYanıtla
:

ne malum müslüman oldugu sen yanindamiydin

yanıt0
yanıt0
vatan:

sen herhalde örnek bir Müslümansın birde seni tanıyanlara sormak lazım bu pislik vakalar tüm dünyada var yani insan olmakla alakalı Müslümanlıkla değil .

yanıt4
yanıt1
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title