Haberler

(Esenler'de iş yerine patlayıcı bıraktığı iddia edilen kişi Başakşehir'de yakalandı

Güncelleme:

ESENLER'de iş yerinin önüne patlayıcı madde bıraktığı iddia edilen kişi Başakşehir'de polisin kovalamacası sonucu yakalandı.

ESENLER'de iş yerinin önüne patlayıcı madde bıraktığı iddia edilen kişi Başakşehir'de polisin kovalamacası sonucu yakalandı. Bıraktığı araç ise incelenmek üzere Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğüne çekildi.

Esenler Giyimkent'te bir iş yerinin önüne saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Plakasız otomobille gelen kişiler iddiaya göre iş yerinin önüne patlayıcı madde bırakarak kaçtı. Ardından iş yerinin önünde patlama meydana geldi. Geldikleri otomobille kaçan şüpheliler ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Şüpheliler Başakşehir Güvercintepe'de aracı bırakıp, yaya olarak kaçtı. Polisler 3 sokak ötede eşkale uyan uyan Uğur Y.'yi durdurup gözaltına aldı.

Kiralık olduğu tespit edilen otomobilde sokak içerisinde olay yeri incelemesi yapıldı. Otomobil çekici ile polis merkezine götürüldü.

Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada saldırıya uğrayan ecza deposunun sahibi Davut T. ile D.G. adlı kişi arasında alacak-verecek meselesi olduğu ve saldırının bundan kaynaklanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Başakşehir Esenler Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title