Haberler

Esat Kabaklı Ramazan Sokağı'nda

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurşunlu Otoparkı ve Mimarsinan Parkı’nda kurulan Ramazan Sokağı’nın ikinci gününe Ünlü Besteci ve Yorumcu Esat Kabaklı katıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurşunlu Otoparkı ve Mimarsinan Parkı'nda kurulan Ramazan Sokağı'nın ikinci gününe Ünlü Besteci ve Yorumcu Esat Kabaklı katıldı. Programı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de izledi.

Ramazan Sokağı'na katılan Esat Kabaklı, Kayserililerin mübarek Ramazan ayını tebrik etti ve "Umarım ki bu ramazan İslam dünyasına huzur ve sevgi getirsin" ifadelerini kullandı. Esat Kabaklı, Filistin'de yaşanan acı nedeniyle kahramanlık türkülerimizi ve marşlarımızı seslendirdi. İzleyiciler de coşkulu bir şekilde bu eserlere eşlik etti.

Ramazan Sokağı'ndaki Esat Kabaklı'nın programını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de takip etti. Başkan Çelik, "Bil Oğlum" adlı esere vatandaşlarla birlikte eşlik etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, program sonunda Esat Kabaklı'ya teşekkür ederek çiçek verdi. Kayseri'nin milli ve manevi değerlerine bağlı bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Çelik, bunu kahramanlık türkülerine coşkulu bir şekilde eşlik ederek gösterdiğini söyledi. Belediyeler olarak alt ve üst yapı yatırımlarını en iyi şekilde yaptıklarını vurgulayan Başkan Çelik, "Bunların dışında bir başka görevimiz de insana yatırım. Bu nedenle sosyal ve kültürel etkinlikler yapıyoruz" dedi. Başkan Mustafa Çelik, "Rabbim İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşını dindirsin" ifadelerini de kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çelik Esat Kabaklı Kurşunlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title