Haberler

Ertem Şener: Erdoğan İçin Babamdan Vazgeçerim

Güncelleme:

Ünlü spiker Ertem Şener, Başbakan Erdoğan için gerekirse babasından vazgeçebileceğini söyledi.

Spiker ve sunucu Ertem Şener, ailesinin Ak Parti'ye oy vermesi için onları nasıl ikna ettiğini anlatırken Başbakan Erdoğan'a sevgisini de "Babamdan vazgeçerim, Başbakan Erdoğan'dan vazgeçmem" sözleriyle dile getirdi.

Beyaz TV ekranlarında spor programı sunan Ertem Şener, zaman zaman sosyal medyadan Başbakan Erdoğan için attığı tweetlerle gündeme gelmişti. 30 Mart akşamı sandıkların açıldığı sırada AK Parti'nin seçimi farklı kazanacağını açıklayan Şener, İnternethaber'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Ertem Şener röportajından bir kesit;

- Sen "başbakan ne düşünüyorsa ben de aynı şeyi düşünüyorum" diyorsun... Neden böyle söylüyorsun?

Ben başbakan ne düşünüyorsa, aynı şeyi düşünüyorum; Türkiye ile ilgili olarak. Ben hep beyefendinin yanındayım. Yangını söndürmeye giden karınca misali. Kimsenin aleyhinde konuşmam ama beyefendi ne düşünüyorsa öyle düşünüyorum.

"O BAKIŞLARINI UNUTAMAM"

- Seni Başbakan Erdoğan'a bu kadar bağlayan ne?

Samimiyet. Herşeyini açık açık söylüyor. Anında. Ertem senin buran böyle. En son 10 gün önce Beyefendi ile görüştüm. Nasıl gidiyor dedi? İyi dedim. Sosyal medyada elinden gelenleri yapıyoruz dedim. O bakışlarını unutamam. "Twitter yok, Youtube yok" dedi…

- Kullanmayın dedi?

Evet tabi kullanmayın dedi. Ama baktım herkes kullanıyor, ben de bir şey yok dedim… Kullanıyorum o yüzden.

"O ZAMAN BOYNUM KILDAN İNCE"

-Başbakan'ı dinlemedin yani?

Dinlemedim. Dinlemedim diye düşünmeyelim de… Ortalığı meydanı boş bırakmamak lazım. Bu sefer insanlar üzerinde farklı düşünceler çıkar. Niye böyle yaptılar denir. Seçime kadar bu işi çıkar amaçlı yaptı, şimdi yok demek ki para alıyordu derler. Onu dedirtmemek için yazıyorum. Beyefendi yazmayın diyor ama sosyal medya ortalık, birirlerine kalmasın. Acaha diyen insanlar var. Ben hiç kimse girmesin diyorum der. O zaman boynum kıldan ince.

ERDOĞAN MI BABASI MI?

- Baban dikildi karşına "Oğlum Ertem gel" dedi. "Ya ben ya da Erdoğan" derse...

Recep Tayyip Erdoğan.

- Babandan vazgeçecek misin?

Ben iki dönem yeminle babama Erdoğan'a oy verdirdim. Torununu önüne koydum. Babama sorabilirler. Sirkeci esnafıdır. AK Partiye oy verecek misin dedim? Yok vermeyeceğim ben CHP'liyim dedi… Yemin ettirdim verdim. Referandum'da yine başbakanımızdan yana verdirdim. Belediye seçimlerinde yine beni kırmadı. Ama iş beni kırmaktan çıktı, bu oyunları gördü. Annem de babam kime oy verirse ona verirdi. İkisi de gitti AK Parti'ye oy verdi. İki dedim referandum ile üç oluyor. Kayınpederim ve Kayınvalidem de öyle.

"BABAM SADECE AİLEYİ DÜŞÜNÜYOR"

-Babana böyle dersen kaybetmez misin peki?

Babam sadece aileyi düşünüyor. Ama ortada Türkiye'yi düşünen bir adam var. İstiklal mücadelesi veren bir adam var. Hani annem babam devlete millete feda olsundu. Bunu bize annemiz babamız öğretti. Devlet için millet için öğreten bir dinimiz var.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ertem Şener Ak Parti Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (149)

bastIr parayIbabakaan12345@hotmail.com:

dürüst olamayanlar yalama olur , babasindan vazgecen Eyrodogandan da vazgecer

25
15
yanıtYanıtla
melike karaerdal_arfat@hotmail.com:

maddi durumu iyi değildir ayakkabı kutusu isteyecektir

26
12
yanıtYanıtla
AKPLİ DEĞİLMİ ALAYININmks@kk.com:

MELİH GÖKÇEĞİN TV KANALI BEYAZ TV DE TUTUNMAK İÇİN YALAMAK ŞARTTIR. BU İNSANLAR MENFAATLERİ İÇİN BABASINI BİLE TANIMAZ DOĞRU DEMİŞ KENDİNİ GÜZEL ANLATMIŞ BENCE...

30
6
yanıtYanıtla
muhammet kavakx-mami@hotmail.com:

hyrdır adam başbakanını sevebilir size ne oluoyor çekemiyorsunuz gliba

11
24
yanıtYanıtla
adanalıushanakca@hotmail.com:

Hayırdır sana kemik mi atıldı da alındın sende mi babandan vazgeçme niyetindesin

yanıt0
yanıt0
nevinnevbalt@gmail.com:

:)))))) yorum yapan dalkavuklar aha bu adamın söyledikleri hepinize kapak olsun gerçi 31 martda aldığınız kapak size yeterde artar ancak olsun fazla kapak göz çıkarmaz

6
29
yanıtYanıtla
HAHAHAAbahryenci1578@hotmail.com:

Dalkavuk kim belli demek sende babasını satanlardansın helal :))))

yanıt0
yanıt0
doğa kandemirtakarakan@mynet.com:

sende kendine kayınpeder ilan et nevin.....

yanıt0
yanıt0
meralmeral@ttnet.net:

hırsızı savunmakta sana kapak olsun :)) o cukkaları doldursun, sen sürün..yolmaya devam

yanıt0
yanıt0
BİLEN BİRİasan156@hotmail.com:

AKP kadın kolları başkanı nevinnn..Babasını inkar edenden ne beklenir ki..İkinci yiğit akbulut olayı..

yanıt0
yanıt0
Tüm 149 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title