Haberler

Erol Evgin 8 Mart'ta Kadınlar İçin Söyledi

Beşiktaş Belediyesinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlediği Erol Evgin konseri yoğun ilgi gördü.

Beşiktaş Belediyesinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel düzenlediği Erol Evgin konseri yoğun ilgi gördü. Kadınlar gece boyu Erol Evgin'in en güzel şarkılarıyla müzik ziyafetinin tadını çıkardı.

Beşiktaş Belediyesinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel düzenlediği Erol Evgin konseri Mustafa Kemal Merkezinde (MKM) gerçekleştirildi. Beşiktaşlı kadınlarla İstanbul'un her ilçesinden gelen kadınları bir araya getiren konserde Erol Evgin gece boyu en güzel şarkılarını seslendirerek müzik ziyafeti yaşattı. Hep bir ağızdan Erol Evgin şarkıları söyleyen kadınlar keyifli dakikalar yaşadı. Mustafa Kemal Merkezinde gerçekleştirilen bu özel konsere Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, eşi Özlem Hazinedar, sivil toplum kuruluşları(STK), kadın örgütleri, Rotary Kulübü, Alzheimer Derneği, Epos7 Derneği, Mikader Derneği üyeleri ve çok sayıda kadın vatandaş katıldı. Yaklaşık bin kişilik salon dolup taşarken salon dışına ekran kurularak sandalyeler atıldı.

"Gücümüzün farkında olalım"

Programda açılış konuşmasını yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar'ın eşi Av. Özlem Hazinedar "Ne Olacak Şimdi" filminden kesitler izletti. Filmdeki sahnelerden örneklerle konuşmasını Özlem Hazinedar'ın yaptığı kadınların toplumdaki yerinden söz ederek, "Bizleri insan türünün eksikli bireyleri gibi algılayamayacaklarını öğreteceğiz. Bizlere kadın olduğumuz için değil sadece insan olduğumuz için zorbalık yapamayacaklarını hatırlatacağız. Önce evimizden, oğullarımızdan erkek kardeşlerimizden başlayarak bunu yapacağız. Eminim kocalarımız hayat arkadaşlarımız ve sadece eşimiz değil eşitlerimizde arkadan gelecektir. Unutmayalım ki bu toplumun yarısı kadın, diğer yarısını da bir kadın doğurdu. Gücümüzün farkında olalım" dedi.

"Kurtuluş mücadelesinde kadınlar erkeklerden yarım adım geri kalmadı"

CHP Genel Başkan yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, Türk kadının tarihteki yerine yönelik yaptığı konuşmada, "1923 yılında bizim kadınlarımız o Kuvayı Milliye ruhuyla tüm kurtuluş mücadelesinde erkeklerden asla yarım adım bile geri kalmadı. Bizim kadınlarımız duruşuyla eğitimiyle görgüsüyle Avrupalı kadınlardan çok daha iyisine layıktır diyen Mustafa Kemal Atatürk'ün mücadelesiyle, kadına seçme ve seçilme hakkının verilmesiyle beraber ki, o koridorda da çok mücadele edilmiştir" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Belediyesinin organizasyonuyla düzenlenen gecede dur durak bilmeyen eğlence gecenin ilerleyen saatlerine dek devam etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erol Evgin Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title