Haberler

Ermenistan, cepheden kaçan askerlerine karşı silah kullanma emri verdi

Güncelleme:

Azerbaycan ordusu tarafından ağır yenilgiye uğrayan Ermenistan paniğe kapıldı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı Basın Servisi Başkanı Albay Vagif Dargahli "Ermenistan askeri komutanlığı, cepheden kaçan askerlerine karşı silah kullanma emri verdi" diye konuştu.

Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırması sonrası iki ülke arasında başlayan çatışmalarda kardeş ülkenin ordusu tarafından ağır yenilgiye uğratılan Ermeni ordusu paniğe kapıldı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı Basın Servisi Başkanı Albay Vagif Dargahli "Ermenistan askeri komutanlığı, cepheden kaçan askerlerine karşı silah kullanma emri verdi" ifadelerini kullandı.

Azerbaycan tarafından üst üste yenilgi gören Ermenistan'dan ardı ardına zayiat haberleri geliyor. Ermenistan'ın içinde bulunduğu duruma ilişkin Azerbaycan Savunma Bakanlığı Basın Servisi Başkanı Albay Vagif Dargahli'den Ermeni ordusundaki kayıplara ilişkin yeni bir açıklama geldi.

ERMENİSTAN'DA CEPHEDEN KAÇANA VUR EMRİ

Vagif Dargahli "Ermenistan askeri komutanlığı, cepheden kaçan askerlerine karşı silah kullanma emri verdi" dedi. Azerbaycanlı komutan, Dargahli, Azerbaycan medyasına yaptığı açıklamada, "Alınan istihbarat bilgilerine göre, Ermenistan'ın askeri komutanlarının işgal edilen topraklar ile Ermenistan arasındaki yollarda komuta mevkileri kurduğunu" söyledi.

Ermenistan'dan kan donduran emir: Mevziden kaçanı vurun

KAÇANLARI YAKALIYORLAR

Komutan Dargahli kurulan mevzilerin amacının kaçan Ermeni askerlerini önlemek olduğunu belirtti. Diğer yandan kurulan merkezlerde ölüm ve yaralama olaylarının gerçekleştiği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Azerbaycan Ermenistan Albay Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (52)

Samira:

Inwallah Torpaqlarimizi alariq Inwallah.

27
5
yanıtYanıtla
Gereksiz:

Bizde herseye her yere burnumuzu sokuyoruz masallah peki neden ? Kriz var millet uyanmasin dikkati baska yere cekmek icin bahane var herkes bize saldiriyor sen herkese karsi cikarsan herkeste senin karsinda olur tabi türkiye öyle 10 yilda dünyayi yönetecegim diye cok hatta yapiyor almanlar fransiz ruslar amerika bu ülkeler dünkü ülkeler degil hepsinin hesabi kitabi belli birakmazlar yanimiza olmayacak dua amin denilmez kendi ülkenizle ekonomiyle halkla milletle ilgilenin bir sekilde ekonimiyi ayaga kaldirin saldirganlikla lafla olmaz sonu yok bu isin

8
23
yanıtYanıtla
Gereksiz:

Sen de cok gereksiz bir yorum yapmissin. Gecti senin chp devrin.

yanıt8
yanıt0
Hali oradan:

Sen gelseler donunuda verirsin şimdiye kadar çok yanımızdaydılar ya bundan sonra karşımıza gelsinler hatta sende o dediğin devletlerin yanına gidip saf tutabilirsin

yanıt0
yanıt0
Koral:

Sende ne kadar boş bir adamsın

yanıt6
yanıt0
Saflar Sıkı:

Gereksiz Bay/Bayan, saldırıyı Ermenistan başlattı. Bizim askerimiz orada değil. Ermenistan bizdeki ekonomik krizi unutturmak için mi saldırdı? Sen iktidara kinlenmişsin yağmur yağsa onlardan bileceksin. Çok sinirlenme mide ekşime yapıyor.

yanıt7
yanıt0
ISIMSIZ:

Nerden yazıyosun Ermenistandan mı ? İşte herseye boyun eğerseniz , herseye sessiz kalırsanız elinizden alırlar.. Dişini gösterceksin ki. Hakkını Koruyacaksın.. VATANIMIN TEK KARIS TOPRAGINA GÖZ DİKENE BEDELİNİ ÖDETECEKSİN. BU TOPRAKLARDA BEDEL ÖDENDİ. ATALARIMIZIN KANI VAR. O YÜZDEN BOŞ KONUSMAYIN..

yanıt0
yanıt0
emir:

boş dunya krizde salgin var uzaydami yasiyorsun her ulke krizde cahil bu milli olay kriz boter gecer gider milli olaylarin telafisi omaz ergen çocuk...

yanıt0
yanıt0
KIBRIS GAZISI:

3 milyon nufusu olan ermenistanin halki ac neye kime güvenerek saldiriyor dersiniz, burda en büyük hata yine azerbaycanindir, hocali katliaminin ardindan ermenistani haritadan silmesi gerekirdi yapamadi karabagi isgal etti türkleri öldürdü seyir etti yillardir sinir boylarinda askeri sehit etti azerbaycan yetkilileri sadece laf üretti disardan ve rusyadan yardim almasini beklemeden 1-2 gün icinde azerbaycanin ermenistana unutamayacagi agir bir ders vermesi gerekir.

19
5
yanıtYanıtla
Orhan:

Rusya var Rusya Ermenistan kim Azerbaycan Ermenistanı tükrüğünde boğar Rusya olmasa Rusya 91 de baküyü işgal etti azerilerde hala bunun korkusu var

yanıt0
yanıt0
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title