Haberler

Erdoğan, Wilma Elles'e Vatandaşlık Sözü Verdi: O İşi Hemen Hallderiz

Güncelleme:

Erdoğan, ziyaret ettiği dizi setinde, Alman oyuncu Wilma Elles'e vatandaşlık sözü verdi. Emine Erdoğan, Wilma Elles'e "Wilma, Başkan en az 3 çocuk istiyor" dedi.

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ekranlarında yayınlanan 'Filinta' dizisinin çekimlerinin yapıldığı seti ziyaret etti ve yönetmen koltuğuna oturdu. Alman oyuncu Wilma Elles'e de vatandaşlık sözü verdi. Emine Erdoğan, Wilma Elles'e, "Wilma, Başkan en az 3 çocuk istiyor" dedi.

DİZİ SETİNİ ZİYARET ETTİ

Filinta'nın setini eşi Emine Erdoğan ile birlikte gezen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, dizinin yapımcıları Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici ile dizinin başrol oyuncuları birlikte ağırladılar.

CUMHURBAŞKANI, YÖNETMEN KOLTUĞUNA OTURDU

Filinta seti ziyaretinde, plato hakkında bilgiler alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yönetmen Gökhan Erkut'un koltuğuna da oturdu ve baş rollerden Filinta Mustafa (Onur Tuna) ve Kadı Gıyaseddin'in (Mehmet Özgür) bir sahnesini de çekti.

ERDOĞAN, DİZİ EKİBİNİ TEBRİK ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu ziyareti sırasında dizi ve plato ile ilgili, "Gerçekten dünya yapım standartlarında ve belki de üzerinde bir iş yapıyorsunuz. Bu işte emeği geçen yönetmeninden, yapımcısına, senaristine ve bütün ekibe kadar herkesi kutluyorum. Ayrıca TRT'yi de böyle bir işin arkasında oldukları da için tebrik ediyorum. Bu güne kadar böyle bir iş yapılmamıştı" diyerek Filinta'nın başarısını dile getirirken arkasındaki tüm ekibi tebrik etmeyi de unutmadı.

WILMA ELLES'E VATANDAŞLIK SÖZÜ VERDİ

Filinta setinde oyuncularla da yakından ilgilenen ve dizi hakkında sohbet eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dizide Anita von Wilhelm karakterini canlandıran Alman oyuncu Wilma Elles'e de vatandaşlık sözü verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dizinin Alman oyuncusu Wilma Elles'e, "Siz gerçekten yabancı mısınız yoksa rol icabı mı oynuyorsunuz?" diye sordu. Elles, "Artık Türk sayılırım… Temmuz ayında Türk vatandaşlığına geçmeyi bekliyorum" diyen Elles'e, Erdoğan, "Hemen hallederiz o konuyu" diye yanıt verdi.

"BAŞKAN EN AZ 3 ÇOCUK İSTİYOR"

Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Wilma Elles'in bir 'Türk gelini' olduğunu hatırlatıp, aynı zamanda hamile olduğunu söyleyince, Wilma Elles birkaç ay sonra ikizlerinin dünyaya geleceğini dile getirdi.

Emine Erdoğan "Wilma, başkan en az üç çocuk istiyor' deyince Elles, "Zaten ikizlere hamileyim. 2 tane daha istiyorum." yanıtı verdi… Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kez dizinin diğer oyuncularına esprili bir şekilde, "Bakın size sinyal veriyor" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Wilma Elles Magazin Haberler

500

Yorumlar (73)

YorumMobil-IOS:

malın biri sen kimsin yazmıs cumhurbaskanına kım oldugu bilmiyorsan söyleyeyim halkın iradesi ile seçilen ilk cumhurbaşkanı.asıl sen kimsin kazım kazma kazım

25
25
yanıtYanıtla
değişik bakış:

Wilma ikizlerinin biri erkek diğeri kız ise olmaz. Hemen ayır. Sayın Cumhurbaşkanımız erkek ile kızın aynı ortamda olmasını istemez.

10
38
yanıtYanıtla
artık izlemem.:

bu diziyi çok severdim , sanırım artık izlemem.

21
25
yanıtYanıtla
evren:

buyrun yalaklar toplantinsina

26
20
yanıtYanıtla
haberi yok ki:

yasalara göre resmi nikah olmadan dini nikahın olmaması gerektiğini bilen ve karşısında da resmi nikahı olmadığı halde hamile olan birinden 3 çocuk şartını isteyen bir Cumhurbaşkanı var . şaşkınlık içindeyim. . .

20
19
yanıtYanıtla
Bozoklu halukmobilWeb@haberler.com:

400 olsun olmazsa 335 olsun olmazsa 276 olsun olmazsa çoğunluk olsun yoksa küserim

20
19
yanıtYanıtla
CEMELE..mobilWeb@haberler.com:

Sende git alman ol

16
19
yanıtYanıtla
XMobil-IOS:

Neyi halediyon bu ulkede anayasa var kanunlar var

15
16
yanıtYanıtla
UsakliMobil-ANDROID:

tam halk adami onun icin oylar AKP ye,digerleri gargadan ibaret

10
19
yanıtYanıtla
EyupMobil-IOS:

Baskanmis guldurmeyin Allah askina neyin baskani nerenin baskani

11
17
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title