Haberler

Erdoğan'ı Kızdıran 'Egemen Bağış' Sorusu

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan, Egemen Bağış'a ait olduğu iddia edilen ses kaydıyla ilgili "Egemen Bey'in böyle bir şeyi söylemediğine inanıyoruz" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan ziyareti öncesi, AB eski Bakanı Egemen Bağış ile gazeteci Metehan Demir arasında geçtiği iddia edilen ses kaydıyla ilgili ilk kez konuştu.

"EGEMEN BEY'E İNANIYORUZ"

Today's Zaman gazetesi muhabirinin sorusu karşısında bir hayli gerildiği gözlenen Erdoğan, Bağış'ın yapmış olduğu açıklamaya inandığını belirterek, ses kaydının montaj olduğunu savundu. Böyle bir durumu kendilerinin de uygun göremeyeceklerini belirten Erdoğan şu ifadelere yer verdi: "Gazetecisiniz arkadaşımızın yaptığı açıklamayı duymamışsınız. Kendisinin böyle bir şey söylemediğini kendisi açıkça ortaya koydu. Biz arkadaşımızı bu tür uydurma montaj olayları yapanlardan daha iyi tanıyoruz. Egemen Bey'in böyle bir şeyi söylemediğini kendisi ifade ettiği gibi biz de kendisine inanıyoruz. Böyle bir şey sözkonusu olamaz. Böyle bir şeyi zaten bizim de uygun görmemiz mümkün değildir.

"BEN DE CUMA NAMAZI KILMIYORMUŞUM"

İftira atanlar her zaman böyle iftiraları atıyorlar. Ben de cuma namazını kılmıyormuşum. Biz cuma namazının nerede hangi şartlarda kılınacağını onlardan çok daha iyi biliriz. Bunu da kalkıp da vakit namazını cumayı bayram namazını böyle kılıyorum onu mu anlatacağım. Herşeyi geçtik şimdi geldiler Başbakan cuma namazı kılmıyormuş. Bunlar sahtekar bunlar müfteri. Yalan var takiye var iftira var."

"BENCE SİZ ORADAN AYRILIN"

Başbakan Erdoğan daha sonra Enerji Bakanı Taner Yıldız'a döndü ve muhabirin hangi gazeteden olduğunu sordu. Yıldız'ın Zaman demesi üzerine Erdoğan muhabire dönerek "Bence siz de ordan ayrılın, orada durmayın, yer değiştirin" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Metehan Demir Egemen Bağış Azerbaycan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (145)

LAHANAibrahimhalilduymaz@hotmail.com:

UZUN ADAM SENİ SEVİYORUM YAFFF.. BU FETULLAHÇILARIN HAKKINDAN ANCAK SEN GELİRSİN.

34
61
yanıtYanıtla
METİNmetgoz@gmail.com:

Daha önceden neden söylemiyordunuz fethullahçıları bu adamlar 1-2 yıllık bir oluşum değil ki, sonuçta sizin yanınızda bulundular, beraberdiniz kolkola iş yapıyordunuz, Hala birçok firma beraber iş yapıyor, Madem bu adamlar kötü idi sizde onlarla beraberdiniz, o zaman ben de sana söylemem gerekiyor ki sizin hakkınızdan da Hz. Allah (c.c.) gelir.

yanıt0
yanıt0
ASİL TÜRKserdar_kaptan@hotmail.com:

ADAM GİBİ SORU SORMAYI ÖĞRENİCEKSİNİZ KARSINIZDA KOSKOCA TÜRKİYE BAŞBAKANI VAR

30
53
yanıtYanıtla
mustafa saglamekinoksbird@yahoo.com:

koskoca basbakan vatandasa ananıda al gıt dıyor ya bırde o cıftcıydı sanırım onca kırsl keısmden o kadar oy cıktı en cok ben ona hayret ettım bu secımde

yanıt0
yanıt0
TIK TIKefendim_1963@hotmail.com:

BU CEMAATÇİLER AYIP YAPMIYORMU KARDEŞLER.....İNSANLARI GİZLİ GİZLİ DİNLEMEK HANGİ MÜSLÜMANIM DİYENE YAKIŞIR..BİRDE SERVİS EDENLERE MÜSLÜMAN DİYEBİLİMİYİZ.. EĞER BİRDE ÜLKE SÖZ KONUSUYSA BUNLARA VATAN HAİNİ DENİR.....H

24
43
yanıtYanıtla
alpturalptur@mail.com:

Bu özel değil, genel! Genel!

yanıt0
yanıt0
melike karaerdal_arfat@hotmail.com:

yalan hastalığının adını değiştirselerde rte hastalığı yapsalar

52
12
yanıtYanıtla
A AYDINaydiniletisim@live.com:

kılıçdaroğlunun bir açıklamasına baktım.cumhurbaşkanı olacak kişiyi sanki müdürü olduğu şirkete ön muhabaci alacakmış gibi tanımlıyor ingizlice şartı koymuş mal bu bilmiyorki bütün cumhurbaşkanları kendi ülkesinin dilinden başka dil konuşmadıklarını başbakanımız sana müdür sen kızıyorsun bu mallıkla müdürlük bile yapamazssın seçimleri kaybettin gündemi değiştirmek için hemen başka konulara atladın delikanlı olsaydın istifa eder partinin yolunu açardın

53
9
yanıtYanıtla
yılyilmazayazz@hotmail.com:

Abdullah Gül'ün konuştukları ingiliztürkçemi idi.

yanıt0
yanıt0
ada.rahimdogan21@gmail.com:

Metehan bile kabul etti özür diledi sayın Başbakan... Yemezler

45
15
yanıtYanıtla
Tüm 145 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title