Haberler

    Ercan Kesal 'Örav Sohbetleri'ne Konuk Olacak

    2008'den itibaren gerçekleştirdiği eğitim programıyla, eğitimcilerin mesleki gelişimine destek olmanın yanı sıra düzenlediği seminerlerle kişisel gelişimlerine de katkı sağlayan Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV), bu kapsamdaki çalışmalarına "ÖRAV Sohbetleri" etkinliğini de ekledi.

    2008'den itibaren gerçekleştirdiği eğitim programıyla, eğitimcilerin mesleki gelişimine destek olmanın yanı sıra düzenlediği seminerlerle kişisel gelişimlerine de katkı sağlayan Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV), bu kapsamdaki çalışmalarına "ÖRAV Sohbetleri" etkinliğini de ekledi. ÖRAV'ın, mayıs ayında başlattığı bu etkinliğin eylül ayındaki konuğu geçtiğimiz günlerde "Cin Aynası" adlı yeni kitabını çıkaran yazar, hekim, oyuncu ve senarist Ercan Kesal.

    "ÖRAV Sohbetleri" etkinliği ile katılımcı öğretmenleri, farklı sektörlerden gelen; meslekleri, hobileri, tutku ve azimleriyle kendilerini bulundukları yerden ileriye taşımayı başarmış kişilerle buluşturmayı amaçlayan ÖRAV, bu sohbetlerle katılımcı öğretmenlerin farklı vizyonlarla tanışmasına, etkinlik sonunda kendi hayatlarına ilham verecek, onları motive edecek kazanımlarla ayrılmalarına ortam sağlamayı hedefliyor.

    Ercan Kesal'ın konuşmacı olarak katılacağı etkinlik, 29 Eylül Perşembe, saat 18.30 – 20.00 arasında SALT Galata'da ücretsiz olarak gerçekleşecek.

    Geçtiğimiz aylarda Ahmet Naç ve Geveze'yi konuk eden ÖRAV'ın, önümüzdeki dönem konuşmacıları ise Hürriyet Gazetesi Eğitim Müdürü Nuran Çakmakçı ve reklamcı, pazarlama iletişimi uzmanı ve akademisyen Levent Erden olacak.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Ercan Kesal Eylül Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title