Haberler

    En Kaliteli Yemek Takımı Nereden Alınır?

    Güncelleme:

    İşte 2012 yemek takımı trendleri ve zevkinize uygun zarif ve şık tasarımlar...

    Sofra kurmak bir sanattır. Bu sanatı icra ederken en büyük yardımcınız birbirinden renkli ve şık yemek takımları olacaktır. Birçok firma sizlere zevkinize göre, birbirinden farklı ve güzel yemek takımı alternatifleri sunuyor. Daha keyifli sofralar kurabilmeniz için, günlük kullanıma uygun ve ekonomik yemek takımı markalarını sizin için derledik.

    Boyner Evde

    Hem günlük kullanımınıza uygun, hem de ekonomik sofra çözümleri arıyorsanız, Boyner Evde sizin için iyi bir alternatif olabilir. Ayrıca marka sizlere farklı alternatifleri bir araya getirerek istediğiniz takımı oluşturabilme imkanı da sunuyor.

    Esse

    Mutfak denildiği zaman akla ilk gelen adreslerden biri olan Esse sizlere, hem günlük kullanıma uygun hem de şık yemek takımı alternatifleri sunuyor. Ayrıca markada mutfağa ya da sofranıza dair ihtiyacınız olabilicek farklı çözüm alternatiflerine de ulaşabilirsiniz.

    Güral Porselen

    Tüm dünyaya adını duyuran ve sektörün en eski isimlerinden biri olan Güral Porselen ürettiği birbirinden renkli ve güzel yemek takımlarıyla yemek keyfinize keyif katıyor. Eğer sofralarınıza farklı bir hava katmak istiyorsanız, Güral Porselen'i mutlaka ziyaret etmelisiniz.

    Ikea

    Son yıllarda evlerin vazgeçilmez bir parçası haline gelen Ikea, yemek takımları konusunda da sizlere farklı alternatifler sunuyor. Eğer hala bir Ikea mağazası ziyaret etmediyseniz, sadeliği, şıklığı, ekonomik fiyatları, birbirinden farklı renk ve desen alternatifleriyle, Ikea sizin de favoriniz olabilir.

    Karaca

    Zarif, renkli ve spor Günlük kullanacağınız yemek takımlarınız için ihtiyacınız olan tüm özellikleri bir arada sizlere sunan Karaca, yenilenen yüzüyle sizlere modern ve kaliteli ürünler sunuyor. Daha keyifli sofralar kurmak istiyorsanız, Karaca'yı mutlaka ziyaret etmelisiniz.

    Kütahya Porselen

    Porselen yemek takımı vazgeçilmezinizse, Kütahya Porselen sizin için iyi bir alternatif olabilir. İster düz ister desenli, markanın size sunduğu birbirinden güzel alternatifleri görmeden, yemek takımınızı yenilememelisiniz.

    Marks & Spencer

    Son dönemlerde Türkiye'de ev koleksiyonlarıyla da büyük beğeni toplayan Marks & Spencer, kullanışlı ve şık yemek takımlarıyla da ön plana çıkıyor. Mikrodalga fırınlarda da kullanabileceğiniz alternatifleri bulanan Marks & Spencer sofralarınızı güzelleştirirken, hayatınızı da kolaylaştırıyor.

    Mudo

    Ev ve sofra dekorasyonu denildiğinde akla ilk gelen markalardan olan Mudo, şıklığı ve sadeliği sizler için bir araya getiriyor. Birbirinden farkı tasarımlarıyla her zevke hitap etmeyi hedefleyen markayı ziyaret etmeden yeni yemek takımınız hakkında son kararınızı vermeyin.

    Paşabahçe

    Camın sadeliğini hiçbir şeye değişmeyenlerdenseniz, Paşabahçe sizin için en doğru adres olacaktır. Cama getirdiği özgün yorumla, sofralarınızı şıklaştıran Paşabahçe'de düz ya da renkli camla tasarlanmış birçok alternatife ulaşabilirsiniz.

    Porland

    Birbirinden renkli ve şık tasarımlarıyla sofralarınıza hayat getiren Porland özellikle yeni marin koleksiyonu ile deniz tutkunlarına da hitap ediyor. Kaliteli ve zevkli ürünleriyle Porland sofranızın vazgeçilmezi olmaya aday markalar arasında.

    Zara Home

    Söz konusu giyim olduğunda kadınların ilk tercihlerinden biri olan Zara, sofralarınızı güzelleştirmek konusunda da oldukça iddialı. Sade ve zevkli yemek takımlarıyla, sofralarınıza farklı bir hava katacak olan Zara yemek takımlarını henüz görmediyseniz, karar vermeden evvel mutlaka markaya bir göz atın. Fikriniz değişebilir.

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Kütahya Porselen Paşabahçe Boyner Dekorasyon Kadın Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title