Haberler

Emre Kahraman Sahalara Döndü

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un Nisan 2012'de çapraz bağı koparak ameliyat olan golcüsü Emre Kahraman takıma katıldı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un Nisan 2012'de çapraz bağı koparak ameliyat olan golcüsü Emre Kahraman takıma katıldı.

Nisan 2012'de şansızlık eseri sol ön çapraz bağı kopan Emre Kahraman, 5 ay aradan sonra takıma katıldı. İstanbul'da ameliyat olan Emre, gördüğü fizik tedavisinin ardından takım kadrosuna katıldı. 10 gün tesislerde özel çalışma yapacak olan başarılı golcünün ligin 6. haftasından sonra takım kadrosuna girebileceği öğrenildi.

Emre'ye güvendiklerini ifade eden Kulüp Genel Menajeri Orhan İbiş; "Geçtiğimiz Nisan ayında şansızlık sonucu sakatlanan ve ameliyat olan Emre ile 5 ay sonra yeniden buluştuk. Kendisi ameliyatını ve fizik tedavisini İstanbul'da oldu. Şuanda kendisine özel bir idman yapacağız. Tahminimizde sağlık sorunu olmadığı takdirde ligin 6. haftasından sonra hocamızın takdirine göre kadroya girebilecektir. Sakatlığı bizim için büyük bir kayıp olmuştu. Kendisinden hem takım adına hem de kendisi adına çok umutluyuz. Bu yıl ligde güzel işler yapacağı inancındayız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emre Kahraman İstanbul Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title