Haberler

Emrah ve Cihat Tamer Tartışmasına Emrah'ın Eşi Sibel Erdoğan da Dahil Oldu

Güncelleme:

Oyuncu Cihat Tamer ile Emrah'ı arasında başlayan oyunculuk tartışmasına Emrah'ın eşi de "Emrah sizin gibi hadsiz olmadı hiçbir zaman" sözleriyle dahil oldu.

Aşk ve Mavi dizisinin başrol oyuncusu Emrah, 'Bizimkiler' dizisindeki başarısıyla adından söz ettiren usta oyuncu Cihat Tamer'le birbirine girdi. Oyuncu, katıldığı programda hakkında olumsuz yorum yapan Tamer'e "Kendini sanatın azizi görüp, insanların kariyerleri hakkında yorum yapan şahsiyet saygıyı hak etmiyor." dedi. Tartışmaya ise şimdi de Emrah'ın eşi Sibel Erdoğan'da dahil oldu.

"EMRAH BURALARA KENDİ TIRNAKLARIYLA GELDİ"

Sosyal medya hesabı Instagram'dan konu hakkında açıklama yapan Sibel Erdoğan şöyle konuştu: "Nedir bu çifte standart! Ne kadar ayıp ne kadar günah! Sebebine gelince benim eşim Anadolu'nun bağrından kopmuş Türkiye' de bir ilke imza atmış, 10 yaşında şöhret olmuş, 40 yıla yaklaşmış bir şöhrettir kendisi, albümler, filmler, diziler, besteler, stadyum konserlerini hınca hınca doldurmuş kendi tırnaklarıyla kazıya kazıya buralara kadar gelmiş. Kimseye dil uzatmadan herhangi bir pisliğe bulaşmadan sadece işini mesleğini en iyi şekilde yapmak için uğraş vermiş...

Emrah ve Cihat Tamer Tartışmasına Emrah'ın Eşi Sibel Erdoğan da Dahil Oldu

"EMRAH, CİHAT TAMER VE ŞULE ZEYBEK GİBİ HADSİZ OLMADI"

Evet şunu anlayabiliyorum Anadolu'dan gelmişti o ötekiydi, onun başarısını görmemezlikten gelmeye çalışan bulunduğu geldiği noktayı tamamıyla bir tesadüf olarak değerlendiren bir kısım topluluk hep vardı, ve olmaya da devam edecek, bunun ne kadar önemi var diye de sorarsanız, cevaplayayım, Hiç bir önemi yok! Sebebine gelince, güzel bir atasözümüz var, atı alan Üsküdar'ı geçti, doğru belki sizler gibi okumadı okuyamadı, imkansızlıklar içindeydi, ama kendisini nasıl yetiştirmiş ve geliştirmiş her şey ortada, sizin gibi hadsiz hiç bir zaman olmadı Cihat Tamer, Şule Zeybek tanımadığı bir kişi hakkında hiç bir zaman konuşmadı yorum yapmadı, okumuş olabilirsiniz ama insan olamamışsınız neye yarar..!! Başarıyı taktir etmemişsiniz neye yarar. Şu şekilde sözlerime son vereceğim belli bir zümrenin taktirini ve beğenisini toplamak yerine halkın gönlünde taht kurup bir halk kahramanı olabilmek inanın bana her şeyden çok ama çok daha önemli...!!!"

Emrah ve Cihat Tamer Tartışmasına Emrah'ın Eşi Sibel Erdoğan da Dahil Oldu

NE OLMUŞTU?

Usta tiyatrocu, geçtiğimiz gün Kanal D ekranlarında yayınlanan Şule ile Vitrindekiler programına konuk oldu. Gündemdeki oyuncuları değerlendiren Cihat Tamer, sunucunun Emrah'ın oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz? sorusunun üzerine "Emrah kim? Çok şanslı. Yeni çekilen diziler 3'üncü bölümde bitiyor. Oğlanın oyunculukla alakası yok ama dizisi iki sezondur devam ediyor." dedi.

Tamer'in yorumlarına sinirlenen Emrah, Instagram hesabından şu sözlerle adeta ateş püskürdü: "Kendini sanatın, tiyatronun azizi görüp, insanların mesleki kariyerleri ile ilgili yorum yapma hadsizliğin de bulunan bu şahsiyet saygıyı hak etmiyor.. Bu arkadaş daha önceleri de medyada zaman zaman hakkımda yorum yapmaya çalışan bir zavallı.. Yaşına olan saygımdan hiç cevap vermedim muhattap olmadım... Ancak bu arkadaş tekrardan bundan bir kaç gün önce ismini ilk defa duyduğum bir tv programında mesleğimle ilgili kendisine hiç yakışmayan bir biçimde konuşmuş. Anladığım kadarıyla bu Cihat Tamer denen arkadaş bu aralar işsiz ve güçsüz... Yazık aslında üzüldüm de durumuna... Tabi evde oturup yapımcıların aramasını beklemekte çok zor olsa gerek... Kaderin böyle arkadaş.. Rabbim yardımcın olsun... Ha bu arada bu paylaşımımdan dolayı sana bir faydam dokunur inşallah.. İnsanlar seni hatırlarda belkide iş bulman kolaylaşır..."

Cihat Tamer ise "Ben programda ne demişim de bunları söylemiş 'Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş'" diyerek tepki gösterdi.

Emrah ve Cihat Tamer Tartışmasına Emrah'ın Eşi Sibel Erdoğan da Dahil Oldu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cihat Tamer Instagram Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title