Haberler

Emine Beder'li Hamur İşleri Yarışması

Güncelleme:

İnegöl Belediyesi ve Kent Konseyi Kadınlar Meclisi tarafından Çarşamba günü saat 14.30 da Mehter 2 Düğün Salonunda Kentimizin Adı, Elimizin Tadı adlı hamur işleri yarışması gerçekleştirilecek.

Ziyarette konuşan Gülhan Şahin, kadınlara yönelik çok çeşitli programlar düzenlediklerini belirterek, bu kapsamda bir yarışma gerçekleştireceklerini söyledi.

Şahin, Kent Konseyi Kadınlar Meclisi ile beraber geçen sene ilki düzenlenen yemek yarışmasının bu yıl ikincisini düzenlediklerini kaydederek, "Bu yılki yarışmamızı yemek yarışması şeklinde değil, hamur işleri kategorisinde gerçekleştireceğiz. Etkinliğimize yarışma ile beraber farklı bir ambiyans daha katarak, yarışma sonrası kadınlar matinesi de düzenleyeceğiz" dedi.

Yarışmaya katılmak isteyen bayanların kayıtlarını yaptırdıklarını belirten Gülhan Şahin, tatlı için 17 hamur işi için ise 15 bayanın başvuru yaptığını söyledi.

Kentimizin Adı, Elimizin Tadı adlı hamur işleri yarışmasının; 08 Mayıs 2013 tarihinde Mehter 2 Düğün Salonunda saat:14.30'da gerçekleştirileceğini belirten Şahin, "Bayanlarımızın yakından tanıdığı, Ulusal kanallarda yemek tarifleri yapan Emine Beder hanımefendi de programımızın onur konuğu olarak Hamur İşleri Yarışmamıza renk katacaktır. Yarışma sonunda kazananlara sürpriz hediyeler armağan edeceğiz" dedi.

Jüri üyelerinden Nurhan Sünnetçioğlu'nu kırmayarak yarışma için İnegöl'e gelen Emine Beder' e basın mensupları tarafından İnegöl köftesi soruldu. İnegöl köftesini İnegöl'de yemediğini fakat başka yerlerde yediğini belirten Beder, köftenin sırrını da bildiğini söyledi. Emine Beder ayrıca yarışmada yöresel yemeklerin yer almasını arzu ettiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Emine Beder İnegöl Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title