Haberler

Bodrum'da Emekli Astsubay Evinde Bıçaklanarak Öldürüldü

Güncelleme:

Bodrum'da yalnız yaşayan 46 yaşındaki emekli Astsubay Hakan Alp, evinde öldürülmüş halde bulundu.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, yalnız yaşayan 46 yaşındaki emekli astsubay Hakan Alp, evinde ölü bulundu. Vücudunda darp ve bıçak yaraları bulunan Alp'in otomobili, cüzdanı, dizüstü bilgisayar ve cep telefonun da kayıp olduğu belirlendi.

Emekli astsbubay Hakan Alp'ten, iki gündür haber alamayan arkadaşları, merak edip, bugün saat 09.00 sıralarında Bitez Beldesi, Bergamut Caddesi'ndeki evine gitti. Zile basmalarına rağmen kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine Alp'in Bodrumspor Kulübü müdürü olan arkadaşı Birol Ahi, çilingir yardımıyla kapıyı açtırıp içeri girdiğinde, yatak odasında yerde kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Ahi'nin haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri, yalnız yaşayan Alp'in vücudunda darp, karın ve sırtında bıçak yaralarının bulunduğunu belirledi. Polisin evde yaptığı incelemede Alp'in cep telefonu, dizüstü bilgisayarı, cüzdanı ve otomobili bulunamadı. Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Alp'in cenazesi Bodrum Devlet Hastanesi Morgu'na gönderildi.

MESAJLARI ŞÜPHELENDİRDİ

Polis evde parmak izi incelemesi yaparken, Alp'in kayıp olan cep telefonundan en son, Ordu'nun Ünye İlçesi'nde yaşayan ağabeyi, emekli bankacı Hasan Alp ve Bodrumspor Kulüp Müdürü Birol Ahi ile dün (Salı) akşam saatlerinde mesajlaştığı belirlendi. Alp'in ağabeyine yazdığı mesajda, dinlenmek istediğini, Muğla'da olduğunu belirtip, alışılmışın dışında "geleceğim" yerine kısaca "glcğm" gibi kısaltma kullandığı öğrenildi. Polisin, bilgilerine başvurduğu. ağabey Alp ve arkadaşı Ahi, bu tür kısaltmalı mesajlar atmanın Hakan'ın tarzı olmadığını polise bildirip, cinayete kurban gitmiş olabileceğinden şüphelediklerini söyledikleri öğrenildi. "Benim doğum tarihi ne?" diye attığı mesaja da cevap alamadığını belirten ağabey Alp'in daha sonra kardeşinin telefonunun tamamen kapandığını anlattığı belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, Alp'in kayhp olan otomobil ve diğer eşyalarının arandığı bildirildi.

ARKADAŞLARI ŞOKTA

Alp'in ölüm haberini alan, büyük bölümü Bodrumspor Kulübü'nden arkadaşları ve tanıdıkları evine akın etti. Bodrumspor kalecisi Bekir Küçükertaş olayın şokunu şaşadıklarını belirtip, "Hakan ile 8 ay önce tanıştık. Bana sürekli askerlik anılarını anlatırdı. Kardak krizinde önemli görev aldığını anlatmış ama detaylarına girmemişti. Anıtkabir'de, Kıbrıs ve Hakkari Şemdinli'deki Aktütün Karakolu'nda görev yaptığından, ziyarete gelen devlet başkanlarının yakın korumalığını üstelendiğinden bahsetmişti. Neşe dolu, dünya tatlısı biriydi" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakan Alp Bitez Muğla Zile Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title