Haberler

Zorlu Oedaş'a Talip Oldu

Zorlu Enerji, Osmangazi Elektrik Dağıtım (OEDAŞ) ve Perakende Satış (OEPSAŞ) şirketlerinin hisselerini almak için teklif verdiğini açıkladı.

Zorlu Enerji, Osmangazi Elektrik Dağıtım (OEDAŞ) ve Perakende Satış (OEPSAŞ) şirketlerinin hisselerini almak için teklif verdiğini açıkladı.

Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada," Sebahattin Yıldız, Vahip Yıldız, Cihan Yıldız, Musa Yıldız, Sinan Yıldız, Hilal Yıldız, Dedeli Yatırım İnş. Taah. Elekt. Dağ. San. Tic. A.Ş.'nin sahibi oldukları Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi ("OEDAŞ") ve Osmangazi Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi ("OEPSAŞ") hisselerinin satışı kapsamında, Şirketimiz OEDAŞ ve OEPSAŞ hisselerine %100 oranında sahip olmak üzere teklifte bulunmuş olup, alınan teklif OEDAŞ ve OEPSAŞ tarafından, diğer teklifler ile birlikte, değerlendirilme aşamasındadır." denildi.

Osmangazi Elektrik Dağıtım (OEDAŞ) ve Osmangazi Elektrik Perakende Satış'ın (OEPSAŞ) yönetimine, yükümlülüklerini yerine getirmemesi ve Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt Anonim Şirketi'ne (TETAŞ) olan 180 milyon liralık borcunu ödememesi gerekçesiyle Ağustos ayında Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından el konulmuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Sebahattin Yıldız Zorlu Grubu Osmangazi Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title