Haberler

Turkcell "İş'te Teknoloji Hamlesi" Toplantısı

Turkcell, şirketlerin mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak, daha hızlı ve karlı olmalarını sağlamak ve büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği toplantıların yedincisini Denizli'de gerçekleştirdi Turkcell Genel Müdürü Ciliv: "Günümüz dünyasında şirketlerin ancak teknolojik dönüşümle.

Turkcell, şirketlerin mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak, daha hızlı ve karlı olmalarını sağlamak ve büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği "İş'te Teknoloji Hamlesi" toplantılarının yedincisini Denizli'de gerçekleştirdi.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Anemon Otel'de yapılan toplantıda, Denizli iş temsilcilerine, "Teknoloji ve İnovasyonla Yeni Bir Dünya" başlıklı sunumuyla mobil teknolojinin şirketlerin başarısına etkisini anlattı.

Turkcell'in kurumsal müşteri anlamında telekomünikasyon pazarında lider olduğunu belirten Ciliv, şöyle konuştu:

"520 bini aşkın şirkete hizmet veriyoruz. Turkcell'li olmayı seçen şirketler için fark yaratmak, onları teknolojiyle bir adım öne taşıyabilmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Biz istiyoruz ki, boyutu ve faaliyeti ne olursa olsun tüm şirketler bu fırsatı yakalasın. Anadolu'nun dört bir yanında Türkiye ekonomisini her geçen gün daha iyi noktalara taşıyan binlerce şirket var. Turkcell olarak öncelikli hedefimiz bu şirketlerin teknik ekipleriyle birlikte çalışıp, Anadolu'da iş ortaklığı ekosistemini büyüterek yerel değeri güçlendirmek. Günümüz dünyasında şirketlerin ancak teknolojik dönüşümle işlerinde fark yaratabileceğine inanıyorum. Bir sanayi, ihracat ve ticaret merkezi olan Denizli'nin de bu teknolojik dönüşümü gerçekleştirerek ülke ekonomisine katkısını sürdüreceğine inanıyorum."

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş da 2013 yılında ülke ekonomisine 1,5 milyar lira katkı sağladıkları makineler arası iletişim teknolojisiyle kurumsal müşterilerine hesaplı, pratik, hızlı ve faydası kanıtlanmış çözümler sunduklarını kaydetti.

Turkcell'in "İş'te Teknoloji Hamlesi" toplantıları kapsamında bugüne kadar 22 ilde, 6 binin üzerinde kurumsal müşterisiyle buluştuğu belirtildi. - Denizli

Kaynak: AA / Ekonomi

Süreyya Ciliv Denizli Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title