Haberler

Range Rover Evoque'un Üstü Açık Versiyonu Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Land Rover'ın üstü açık modeli Range Rover Evoque Convertible'ın görüntüleri ortaya çıktı. Araç 20 Kasım tarihinde başlayacak Los Angeles Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.

Range Rover Evoque Convertible'ın Webasto tarafından tasarlanan bez tavanı saatte 50 kilometre hızda bile sadece bir düğmeye basılarak 18 saniye içinde otomatik olarak açılıp kapanabiliyor.

DEVRİLİRSE KORUYUCU BARLAR AÇILIYOR

Beş kişinin seyahat etmesine imkan sağlayan bebek SUV, devrilme anında 90 milisaniye içinde devreye giren koruyucu roll bar sistemine ve bütün bunlara rağmen de 250 litrelik bir bagaj hacmine sahip.

Evoque Convertible'da bir diğer yenilik olarak, yüksek çözünürlüklü ve dokunmatik ekranlı 10.2 inçlik InControl Touch Pro bilgi-eğlence sistemi bulunuyor.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Üstü açılır SUV'nin kaputunun altında ise bir yenilik yok. Otomobilde, dört silindirli 2.0 litre hacimli turbo şarjlı ünite 240 HP güce ve 340 NM'lik tork değerine ulaşabiliyor.

Yeni Evoque maksimum tork değerine 1750 devir/dk'da ulaşırken, 9 kademeli otomatik şanzımanıyla birlikte 0-100 km hızlanmasını 7,8 saniyede tamamlayarak saatte 180 kilometre hıza ulaşıyor.

Yeni Range Rover Evoque Convertible, ABD'de 50 bin 475 dolardan başlayan fiyatlarla önümüzdeki yıldan itibaren satışa sunulacak.



Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Range Rover Los Angeles Rover Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

roymalitifiko:

cok iyi param olsa alirim

1
0
yanıtYanıtla
ercan:

tc hep sana hep sana olsun sorun yok bin bine bilirsen

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title