Haberler

Palm Akıllı Telefon Pazarına Geri Dönüyor!

Mobil dünyasının eski üyeleri yavaş yavaş pazara geri dönüyor.

Mobil dünyasının eski üyeleri yavaş yavaş pazara geri dönüyor. Alcatel, Nokia ve Blackberry"den sonra şimdi de Palm"in tekrar akıllı telefon üretimine başlayacağı haberi geldi.
Palm geri dönüyor!
Çinli şirket TCL tarafından satın alındıktan sonra son altı yılda Palm adı altında hiçbir telefon üretilmedi. TCL"nin Pazarlama Müdürü Stefan Streit, şirketinin Palm markasını yeniden canlandırmaya ve 2018"in başında yeni bir akıllı telefonu duyurmaya karar verdiğini açıkladı.

Belki de LG"nin Palm"ın işletim sistemini satın alması, TCL"nin piyasada bu marka altında yeni akıllı telefonlar üretmeye başlamasının nedenlerinden biri olabilir. Palm"in hangi işletim sistemini kullanacağı belli değil.
Alcatel ve Blackberry telefonların üretimini de yapan TCL, üç farklı müşteri kitlesini hedefleyecek. Palm"in güvenilir ve kaliteli bir marka olarak hatırlayan eski Palm kullanıcılarına hitap etmesi beklenirken Alcatel "milenials" ı hedef alacak. BlackBerry ise kurumsal tüketicileri hedefleyecek.
TCL"in gelecek yıl duyuracağı Palm ürünlerinin akıllı telefonlarla sınırlı kalmayacağı ve Palm Pilot"u da içerebileceği gelen bilgiler arasında. TCL şirketinin Palm ile beklediği başarıyı elde edip edemeyeceği merak konusu.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Blackberry Alcatel Nokia Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title