Haberler

Maliye Bakanı Şimşek: Yan İşlerde Taşeron İşçilik Devam Edecek

Güncelleme:

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Yemek güvenlik işi Sağlık Bakanlığı'nın işi değil. Yan işlerde taşeron işçilik devam edecek ama taşeron işçilerin durumu iyileştirilecek" dedi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, NTV yayınında NTV Ankara İstihbarat Şefi Ahmet Ergen'in sorularını yanıtladı. Şimşek, "Türkiye 2015 yılı büyüme rakamını yüzde 4'ten yüzde 3'e revize etti. Yüzde 3'lük büyüme bugünkü konjonktürde iyi" dedi.

"TAŞERON İŞÇİLİK DEVAM EDECEK"

Şimşek, "Türkiye şu anda şoklara büyük bir direnç gösteriyor. Türkiye'nin rekabet gücünü, istihdamını, yatırımını bir o kadar önemsiyoruz" diyen Şimşek, taşeron işçilerin kadroya alınması konusunda ise "Taşeron işçileri kadroya alacağız. Asli işi yapanları kadroya alacağız, Sağlık Bakanlığı'nda yemek işiyle uğraşanları asli işleri olmadığı için kadroya almayacağız. Güvenlik işi de Sağlık Bakanlığı'nın işi değil. Yan işlerde taşeron işçilik devam edecek ama taşeron işçilerin durumu iyileştirilecek" dedi.

"EKONOMİ CAN ÇEKİŞİYOR"

Yaşanan teör olaylarının ekonomiye etkisi konusunda da Şimşek, "Şu anda Doğu'da ekonomi can çekişiyor. Demokrasi şiddetle birlikte yaşayamaz." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Sağlık Bakanlığı Mehmet Şimşek Türkiye Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (100)

Yok:

Ben akpliydim bu laftan sonra akpye zinnik koklatmam bitti

26
26
yanıtYanıtla
inadıda yürekle AKP AKP AKP AKP AKP AKP:

akp dısında oy verdıgınız partı lıderlerının zıhniyetide sızın gibi. . . kelin ilacı olsa basına surer, akıl var mantık var chp den mhp den bir yudum su verırmı dıye beklentım bıle olmaz. . yazık etmeyın guzel ulkeme. . .

22
30
yanıtYanıtla
Ahmet:

İnadınıza akparti .

3
29
yanıtYanıtla
SiLOPiLiMobil-ANDROID:

ÖZGÜR BİR YAŞAM İÇİN VE ÖZGÜR BİR GELECEK İÇİN YİNE VE YENİDEN #HDP #İNADINA #HDP

10
22
yanıtYanıtla
akinci:

Ee bilbortlarda taşeron işçilere kadro diye küçük enistenin boy boy resmi var ne iş :) :) la hayatınız yalan olmus

26
1
yanıtYanıtla
güvenlik:

madem güvenlik yan iş se neden çalıştırıyorsunuz işe gelince bütün derdi biz çekelim kavgasıda çabası Allaha havale ediyorum

25
1
yanıtYanıtla
Taşeron:

Taşeron işçilerin neredeyse hepsi AKP torpili ile işe girdiler. Siyasi partiler şimdi taşeronları kadroya almaktan bahsediyor. Benim gibi alnının teriyle kadroya memurlara hareket etmek demek değilde nedir.

6
18
yanıtYanıtla
01Mobil-ANDROID:

vatan için HDP ye

5
16
yanıtYanıtla
DevDüşMobil-ANDROID:

Türkçesi; verilen her sözde yan çizmeye devam edilecek.

18
1
yanıtYanıtla
mehmet:

taşeron arkadaşlar, oy kullanırken haklarınızı yiyen ve evde sizi mutsuz edenlere oy vermeyin. ikinci bir tokat daha lazım bunlara. bak asgari ücret düzeltiyorlar.

16
3
yanıtYanıtla
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title