Haberler

Emlakçı, Erbakan'ın Milyonluk Yalısına Sessiz Sedasız Müşteri Arıyor

Güncelleme:

Erbakan'ın Kanlıca'daki yalısı 60 milyon liraya satışa çıkarıldı. 2. derece tarihi eser olduğu için yalıyı alacak kişi, alım satım ve emlak vergisi ödemeyecek.

Necmettin Erbakan'ın Kanlıca'daki yalısı 21 milyon dolara (60 milyon TL) satışa çıkarıldı. 2. derece tarihi eser olduğu için yalıyı alacak kişi, alım satım ve emlak vergisi ödemeyecek.

ÇOCUKLARI YALI İÇİN KAVGA ETMİŞTİ

Yalıların en pahalı olduğu semt olarak bilinen Kanlıca'daki yalı, Erbakan'ın vefatından sonra sonra bir hayli tartışma konusu oldu. Erbakan'ın çocukları, yalıyı birbirlerine kaptırmamak için davalar açtı. Cumhuriyet'in haberine göre sonuçta yalının tapusu, Erbakan'ın kızı Elif Hanım'la evli damat Mehmet Altınöz'de çıktı.

SATIŞA ÇIKARILDI

Rahmetli iş adamı Şeyhmus Tatlıcı'dan 810 bin TL'ye Kasım 1999'da satın alınan yalının, Mart 2006'da Damat Mehmet Altınöz'e 1 milyon TL'ye satıldığı anlaşıldı. İşte bu yalı bugünlerde 21 milyon dolara yani neredeyse 60 milyon TL satışa çıkarılmış.

EMLAKÇI SESSİZ SEDASIZ MÜŞTERİ ARIYOR

Kanlıca'daki bir emlakçı yalıya sessiz sedasız müşteri arıyor. 2. derece tarihi eser olduğu için yalıyı alacak şanslı vatandaş, alım satım vergisi ve emlak vergisi de ödemeyecek.

Yalının fiyatının Mart 2006'dan bu yana 9 yılda 60 kat artarak, 1 milyondan 60 milyon liraya çıkması da dikkat çekiyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Necmettin Erbakan Mehmet Altınöz Kanlıca Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (37)

KENAN:

DEMEKKİ ABDULLAH GÜLÜN AKLADIĞI PARALARI YALIYA YALIYA YATIRMIŞ BİZLER KOYUN OLDUĞUMUZ SÜRECE DAHA ÇOK YALI ALIR SATARLAR BİZDE ÖKÜZÜN TİRENE BAKTIĞI GİBİ BAKARIZ

27
4
yanıtYanıtla
nefret:

Din tüccarligi iyi para kaynagiymis. . . Dünde öyleydi, bugünde öyle;-)

24
4
yanıtYanıtla
ZAZA SELAM VEDİ LAZAA:

HER SENE Bİ DÜNYA PATENT PARASI GELİYOR RAHMETLİNİN COCUKLARINA BOŞ BOŞ KONUŞMAYIN. . . HARAM VARSA RABBİM HESABINI ELBET SORAR SİZ ÖLÜNÜN ARKASINDAN KONUŞMAYIN !!! ADAMIN YAPTIGI TANKI BEGENMEDİNİZ PATENTİNİ ALMANLARA SATTI HALA O TANKI ALMANLARDAN PARA VERİP ALIYORUZ. . . BİRAZ ARAŞTIRIN ÖYLE KONUŞUN. . !!!

8
17
yanıtYanıtla
NUR İÇİNDE YATSIN:

BURDA RAHMETLİ ERBAKANA LAF ATAN ŞAKLABANLAR. . . ERBAKAN HOCA NUR İÇİNDE YATSIN PARA YİYECEK İNSAN DEĞİLDİ HA YEDİMİ ŞU AN ZATEN HESABINI VERİYORDUR MERAK ETMEYİN. . AMA ERBAKAN HOCA DÜNYANIN ŞU AN EN TANKLARI ARASINDAKİ LEOPARD TANKLARININ MÜHENDİSLERİNDENDİR. . ORADAN YÜKLÜCE PARA ALMIŞ VE ALIYORDU. . . ERBAKAN HOCAYI ANLAYABİLSENİZ EMİNİM FİKİRLERİNİZ DEĞİŞİR ÇAĞIMIZIN EN ÇALIŞKAN DİSİPLİNLİ DONANIMLI LİDERİDİR. . NUR İÇİNDE YATSIN

13
10
yanıtYanıtla
O TANKLARLA MÜSLÜMAN ÖLDÜRÜLDÜ:

HADİS İ SERİF = Rüşvet verende alanda melundur

yanıt4
yanıt0
he canım he:

saman ithalatının nedeni koyun sayısının çok olmasından bence

yanıt7
yanıt4
..:

BENİM NİYE BÖYLE YALIM YOK BUNLAR SOYGUNCU TAKIMI ÜLKEYİ YEDİLER

13
6
yanıtYanıtla
Kadir:

Arkadaşlar burda yalan iftirayı bırakın artık, kayp trilionu daha öğrenemeden araştırmadan yazıyorsunuz, bunu o teki dünyada hesapını vereceksiniz, hoccamın mülkünden sizene sacma yorumlar sadece, takım tutar gibi parti tutuyorsunuz o teki partileri eleştirmek icin sacmalıyorsunuz, gidin chp gibi dinsizi eleştirin, mhp gibi vatanı icin birşey yapmayanı, hdp gibi terrörü, akp gibi vatan haini meclisde ne işi var oylarımız boşa gidiyor diyin, ama siZler doğrunun yanında değilsiniz

5
13
yanıtYanıtla
ESKİ AK PARTİLİ Mobil-IOS:

BUNLAR BİZİ HEP MÜSLÜMANIZ, BİZ FAKİRE FUKARAYA BBAKARIZ DİYE UYUTUP DEVLETİN MİLLETİN PARALARINI GÖTÜRDÜLER. BEN UYANDIM AMA MİLLET HALA OY VERİYOR...YETER ARTIK UYANIN EY MÜSLÜMANLAR BİZİ KANDIRIYORLAR GÖRMÜYORMUSUNUZ....

17
1
yanıtYanıtla
>>>>>>Mobil-IOS:

Diğer tarafta acaba adam ne durumda?!! Yalı almak maaşla mı olunur??? Hesap çetindir

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title