Haberler

Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin ziyaretleri -

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 17 Aralık soruşturmasının bir ihanet projesi olduğunu belirterek, "Proje içinde yer alanların tamamı da vatan hainidir" dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 17 Aralık soruşturmasının bir ihanet projesi olduğunu belirterek, "Proje içinde yer alanların tamamı da vatan hainidir" dedi.

Nevşehir'de bazı programlara katılmak için Nevşehir'in Ürgüp İlçesine gelen Zeybekci, ilk olarak Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret etti.

Bakan Zeybekci burada Ürgüp Kaymakamı Tuğba Yılmaz, AK Parti Milletvekilleri Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Erdal Feralan'la bir araya geldi.

Bir süre sohbet eden Zeybekci ve beraberindekiler daha sonra ilçede esnaf ziyaretlerine başladı.

Ziyaret sırasında caddede bekleyen bir kişi Zeybekci'yi sözlü olarak protesto etti.

Protestocuya karşılık vermeyen Bakan Zeybekci, esnaf ziyaretlerine devam etti.

Zeybekci daha sonra Belediye Sinema Salonu'nda partililere hitap etti. Zeybekci, 17 Aralık süreciyle başlayan soruşturmalar ve tartışmalara değindi.

17 Aralık soruşturmasının bir ihanet projesi olduğunu ifade eden Zeybekci, "Proje içinde yer alanların tamamı da vatan hainidir" dedi.

Zeybekci, "Bu sözler kardeşlerimize değildir. Bir yerlere hizmet eden, bir yerlere samimi olarak destek verenler, bu noktada biz de destek verdik, biz de her türlü yardımın içinde bulunduk. Yüzde 99,9 kardeşimiz samimidir, masumdur. İstek ve dileklerinde samimidir. Ama o binde bir dediğimiz ahlakını ve benliğini satmış olanlar bu vatana ihanet etmiş olanlardır. Onların o hain duruşuna Başbakanımızın aslanlar gibi karşılık vermesiyle adeta kayaya çarparak tuzla buz oldu" diye konuştu.

Zeybekci ve beraberindekiler konuşmanın ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Murat_Kaya, Murat Asil

Yayınlayan: Ersin Altınsoy

Kaynak: AA / Ekonomi

Fahri Yıldız Ak Parti Nevşehir Ürgüp Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title