Haberler

Dicle Elektrik Mardin'de Bir Araya Geldi

Dicle Elektrik grubunun çalışanları ile yöneticileri Mardin’de gerçekleştirilen iftar programında bir araya geldi.

Dicle Elektrik grubunun çalışanları ile yöneticileri Mardin'de gerçekleştirilen iftar programında bir araya geldi.

Enerji şirketinin 700 çalışanı ve yöneticilerini buluşturan iftar yemeğine Dicle Elektrik Genel Müdürü Murat Karagüzel de katıldı. Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürü Memet Bulut'un ev sahipliğini yaptığı iftar programında Genel Müdür Murat Karagüzel, bir konuşma yaptı ve gelenekselleşen iftar programlarının bu yıl 4'üncüsünü gerçekleştirdiklerini söyledi. Özelleştirmenin ardından bölgede yaşadıkları zorluklardan da söz eden Karagüzel, çalışanlar ile yöneticileri bir araya getirmek, çalışanlar arasında şirkete karşı aidiyet duygusunu geliştirmek ve varsa sorunlar paylaşmak için bu iftarları organize ettiklerini kaydetti.

"Sıkıntılarına ortak oluyoruz"

Çalışanların hangi şartlarda görev yaptıklarını çok iyi bildiklerini de kaydeden Genel Müdür Karagüzel, konuşmasının devamında, "Elimizden geldiğince sahada çalışanlarımızın bu sıkıntılarına ortak olmaya çalışıyoruz. Rahmeti ve bereketi bol olan bu ayda bir araya geldiğimiz için Allah'a şükürler olsun. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin" dedi.

Topluca gerçekleştirilen iftarın ardından çalışanlar ile yöneticiler bol bol sohbet etme imkanı buldu. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Dicle Elektrik Dağıtım Murat Karagüzel Mardin Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title