Haberler

Aktifbank Genel Müdürü Halisdemir: "Cebıt'i Önemli Bir Platform Olarak Görüyoruz"

Aktif Bank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Önder Halisdemir, "CeBIT Bilişim Eurasia’yı önemli bir platform olarak görüyoruz ve bu sebeple iki seneliğine ana sponsor olarak yer alıyoruz" dedi.

Aktif Bank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Önder Halisdemir, "CeBIT Bilişim Eurasia'yı önemli bir platform olarak görüyoruz ve bu sebeple iki seneliğine ana sponsor olarak yer alıyoruz" dedi.

Aktif Bank, 93 ülkeden 132,000'e yakın katılımcının yer alacağı CeBIT Bilişim Eurasia'ya ana sponsor oldu. Aktif Bank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Önder Halisdemir, sponsorlukla ilgili olarak, "Yeni jenerasyon bankacılık felsefesiyle yola çıkan ve bugüne kadar pek çok yeniliğe imza atan Aktif Bank olarak CeBIT Bilişim Eurasia'nın ana sponsoru olmaktan mutluluk duyuyoruz. Aktif Bank Türkiye'nin en büyük yatırım bankasıdır. Yerli bir banka olduğu için Türkiye'nin değerlerine yatırım yapar. Aktif Bank ulaşımdan, teknolojiye, perakendeden, spor ve eğlence sektörüne kadar birçok sektöre yatırım yapmış yeni ve milli değerler ortaya çıkmasını sağlamış ve bunları dünya değerlerine dönüştürmeye başlamıştır. CeBIT Bilişim Eurasia'yı önemli bir platform olarak görüyoruz ve bu sebeple iki seneliğine ana sponsor olarak yer alıyoruz. CeBIT Bilişim Eurasia kapsamında 93 ülkeden 132,000'e yakın katılımcının yer alacağı bu dev buluşma noktasında Türkiye bilişim sektörünün girişimcilerinin dünya ile buluşacak olmasını çok önemsiyoruz. Bu büyük sponsorluk, girişimcileri teşvik etmek ve sektöre katkı sağlamak maksadıyla yapılmıştır. Aktif Bank'ın tüm projelerinde olduğu gibi bu kararımız da bir sorumluluk duygusu ile alınmıştır" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Önder Halisdemir Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title