Haberler

Ekinözü Belediyesinden Yollar İçin Hizmet Atağı

Ekinözü İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde (köy) yol, stabilize, iyileştirme, genişletme ve menfez çalışmaları yapan Ekinözü Belediyesi, bu çalışmalarla kent tarihinin en önemli hizmetleri yapmış oldu.

Cumhuriyet tarihi boyunca yolları yapılmayan veya yapılan ama kullanılamaz gelen köy yollarında çalışma yapan belediye, yaptığı hizmetlerden dolayı halkın gönlüne taht kurdu.

Kırsal mahallelerde yol ve iyileştirme çalışmaları yapan belediye, stabilize yol çalışması yaparak, belediye tarihinde yapılmamış bir hizmete de imza attı.

Daha önce yolları olmayan birçok mahallede yol açan belediye ekipleri, çalışma yaptığı tüm mahalleleri yaz aylarında tozdan, kış aylarında ise çamurdan kurtardı.

Kandil Mahallesi sakinleri, daha önce mahalle içi yollarının olmaması nedeniyle hastalarını ana yola kadar taşımak zorunda kaldıklarını söyleyerek, "Belediyemiz imkanlarının kıt olduğunu biliyorduk ve gelmelerini bekledik. Bizler sabır gösterdik, onlar yollarımızı yaptı. Başta Belediye Başkanımız Nursi Çeleğen olmak üzere yollarımızın yapımında emeği geçen herkesten Allah razı olsun" dediler.

Başkan Çeleğen Mahallere yaptığı ziyaretlerde halkın sorunlarını yerinde görüyor. Sorunların çözümü için birimlere talimat veren Başkan Yılmaz, mahalle sakinlerinin taleplerinin bir an önce yerine getirilmesini sağlıyor.
Yolun medeniyet, su ihtiyacının insan hakkı olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Nursi Çeleğen çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Bilindiği üzere Ekinözü yüz ölçümü ve dağınık bir yerleşim alanı . Yıllardır sorunlarımız birikmiş Büyükşehir Belediye yasasıyla Belediye olarak bu dönemde kırsal alanda çalışmaya başladık. Sorunlarımızı aciliyete göre sıralayıp çözüm yollarını vatandaşımızla birlikte buluyoruz. Hizmet şiarıyla hiçbir ayrım yapmadan ekiplerimiz imkânlarını zorlayarak kırsalda bulunan mahalle ve sokaklarımıza hizmet götürüyor. Merkez kırsal ayrımı yapmadan halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz sabırlı olmalarıdır, Belediye olarak gecemizi gündüzümüze katarak insanlarımız için insanca yaşam alanlarını oluşturmaya çalışıyoruz"

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nursi Çeleğen Ekinözü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title