Haberler

Tepebaşı Belediyesi Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi LGS Öğrencilerine Destek Programı Açıyor

Güncelleme:

Tepebaşı Belediyesi Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi, Liselere Geçiş Sistemi'ne (LGS) hazırlanan 8'inci sınıf öğrencileri için destek programı açıyor. Merkezde uzman eğitmenler tarafından akademik ve sosyal gelişimi destekleyici programlar düzenlenerek çocukların gelişimi destekleniyor. Kayıtlar 1 Eylül Cuma günü başlıyor.

Tepebaşı Belediyesi Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi, Liselere Geçiş Sistemi'ne ( Lgs ) hazırlanan 8'inci sınıf öğrencileri için destek programı açıyor.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, çocukların gelişimine katkı sunan merkezlerle hizmet vermeye devam ediyor. Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen eğitim ve etkinlikler ile çocukların gelişimine önemli katkılar sunmaya başlayan Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi, 9 derslik, 3 etüt salonu ve 1 tane de çok amaçlı salonu ile hizmet veriyor. Merkezde uzman eğitmenler tarafından 4, 5, 6, 7 ve 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik akademik ve sosyal gelişimi destekleyici programlar düzenlenerek çocukların gelişimi destekleniyor.

Merkezde, matematik, fen bilgisi, İngilizce, Türkçe, sosyal bilgiler ve rehberlik gibi alanlarda öğrencilere verilen eğitimlerin yanında LGS'ye hazırlanan 8'inci sınıf öğrencileri için de destek programı açılıyor.

Kontenjanın sınırlı olduğu programa kayıtlar 1 Eylül Cuma günü başlıyor. Kayıt olmak isteyenler duyuru görselinde yer alan QR kodu okutarak formu doldurabiliyor. Destek programı hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 0 (222) 320 27 42 numaralı telefondan merkez yetkililerine ulaşabiliyor.

Kaynak: ANKA / Eğitim

Bahriye Üçok Tepebaşı Eylül LGS Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title